Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2020, 11:59
Čas čítania 1:09
Adam Novosad

Harabin sa prirovnal k Trumpovi a vyhlásil, že Biden sa nestane americkým prezidentom. Aj za Čaputovú vraj hlasovali mŕtve duše

NEWS ŠTEFAN HARABIN ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Štefan Harabin zastáva k americkým prezidentským voľbám jasný postoj.

Zatiaľ čo Donald Trump vykrikuje na sociálnych sieťach, ako on voľby vyhral a Biden získaval falošné a podvodné hlasy, na Slovensku sa k celej záležitosti rozhodol vyjadriť Štefan Harabin.

Aj ten kedysi kandidoval za prezidenta, ale v slovenských voľbách v roku 2019 neuspel. Napriek tomu sa počas volebnej noci za víťaza vyhlásil a voľby následne napadol na Ústavnom súde, kde však nepochodil.

Tentokrát na svojom facebookovom profile vyriekol jasnú predpoveď. „Biden sa nestane prezidentom, lebo Najvyšší súd, ktorý je v USA aj Ústavným súdom, zabezpečí prepočítanie hlasov a zistí, koľko mŕtvych duší bolo zarátaných neoprávnene,“ otvoril svoj status.

 

Biden sa nestane prezidentom, lebo Najvyšší súd, ktorý je v USA aj Ústavným súdom, zabezpečí prepočítanie hlasy a zistí...

Posted by Štefan Harabin on Sunday, November 8, 2020
Domov
Zdieľať
Diskusia