Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2020, 16:25
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

Igor Matovič a Jaroslav Naď už nie sú v karanténe. Obaja mali negatívny test na koronavírus

NEWS IGOR MATOVIČ JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Predseda vlády a minister obrany museli ísť do domácej karantény po tom, čo boli v blízkom kontakte s osobou pozitívne testovanou na COVID-19.

Premiér Igor Matovič a minister obrany Jaroslav Naď už nie sú v domácej karanténe. Na Facebooku obaja informovali, že mali negatívne výsledky z testu na koronavírus. Predseda vlády a minister obrany museli ísť do domácej karantény po tom, čo boli v blízkom kontakte s osobou pozitívne testovanou na COVID-19. 

Odporúčané
Igor Matovič musí ísť do domácej karantény. Stretol sa s pozitívnym, pravidlá platia pre každého, vyhlásil Igor Matovič musí ísť do domácej karantény. Stretol sa s pozitívnym, pravidlá platia pre každého, vyhlásil 4. novembra 2020, 14:39

„Pravidlá musia platiť pre každého rovnako, keďže som bol v kontakte s pozitívne testovaným, hlásim odchod do domácej karantény. Koniec hlásenia a držte sa,“ napísal na sociálnej sieti ešte v stredu. V rovnaký deň ho otestovali antigénovým testom a dnes absolvoval PCR test.

„Som veľmi rád a teraz šup naspäť do práce,“ uviedol Naď na Facebooku. Igor Matovič okrem informácie, že je negatívny, tiež uviedol, že viac sa ľudia dozvedia dnes na tlačovej konferencii s ministrom zdravotníctva o 16:30.

Igor Matovič a Jaroslav Naď už nie sú v karanténe. Obaja mali negatívny test na koronavírus
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia