Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2020, 14:39
Čas čítania 0:37
Adam Novosad

Igor Matovič musí ísť do domácej karantény. Stretol sa s pozitívnym, pravidlá platia pre každého, vyhlásil

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Ani predseda vlády nemôže ujsť pred pravidlami.

Predseda vlády Igor Matovič musí putovať do domácej karantény po tom, čo bol v blízkom kontakte s osobou pozitívne testovanou na Covid-19. 

Svoj odchod do karantény ohlásil premiér v statuse na sociálnej sieti. „Pravidlá musia platiť pre každého rovnako, keďže som bol v kontakte s pozitívne testovaným, hlásim odchod do domácej karantény. Koniec hlásenia a držte sa,“ napísal svojim fanúšikom

Odporúčané
Mladík z Vranova mal 2 promile, tak po sto metroch nechal šoférovať kamaráta. Ten s 1,2 promile prevrátil auto na strechu Mladík z Vranova mal 2 promile, tak po sto metroch nechal šoférovať kamaráta. Ten s 1,2 promile prevrátil auto na strechu 4. novembra 2020, 14:09

Celoplošné testovanie nazval v statuse vlastnou slovenskou „atómovou zbraňou na Covid“, ale prízvukoval, že boj proti koronavírusu bude ešte veľmi ťažký. Vraj sme však spolu silnejší ako vírus, a tak pandémiu dokážeme prečkať a zvládnuť.

 

QUARANTINE Nuž ... pravidlá musia platiť pre každého rovnako ... keďže som bol v kontakte s pozitívne testovaným ......

Posted by Igor Matovic on Wednesday, November 4, 2020

V minulosti sa takto do domácej karantény viackrát dostal minister zdravotníctva Marek Krajčí, ale aj hlavný hygienik Ján Mikas. Predseda vlády Matovič sa tak zrejme bude zúčastňovať zasadnutí vlády či rokovaní odborníkov len na diaľku, ale s konferenciami prostredníctvom videohovorom už má od začiatku pandémie bohaté skúsenosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia