Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2020, 20:52
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Horor Sirota (Orphan) bude mať pokračovanie. Vráti sa aj hlavná postava Esther

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V dvojke sa vráti hlavná herečka a pridá sa ku nej aj Julia Stiles.

Horor Orphan/Sirota (pozor, nepliesť si s hororom Sirotinec) dorazil do kín v roku 2009. Ukazoval príbeh Leeny Klammer, ktorá unikla z estónskej kliniky. Leena odišla do USA, prevzala meno Esther a začala tam vraždiť rodiny, ktoré ju adoptovali. Esther má 33 rokov, no pre chorobu prestala rásť a fyzicky dospievať.

Odporúčané
2. séria Mandaloriana začala zábavnou, westernovou časťou. Kto bol tajomný muž na jej konci? 2. séria Mandaloriana začala zábavnou, westernovou časťou. Kto bol tajomný muž na jej konci? 3. novembra 2020, 11:03

Ako večne mladé dievča sa musela zmieriť s tým, že pravdepodobne nikdy nezažije skutočnú, dospelú lásku. Mnohé psychické problémy sa nakopili a Esther začala vraždiť. Dvojka bude v skutočnosti prequelom, a teda filmom, ktorý zobrazí udalosti odohrávajúce sa pred jednotkou.

Detailnejšie by sme sa tak mali pozrieť na to, ako Esther diagnostikovali, ako unikla z kliniky a ako zabila svoje prvé obete. Proti Esther sa postaví matka odhodlaná ochrániť svoju rodinu v podaní Julie Stiles. Režírovať bude William Brent Bell (The Boy). Premiéra bude najskôr v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia