Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 19:50
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Prehliadač Opera ponúka 8 000 € za to, že budeš surfovať po internete

TECH
Uložiť Uložené

Na oficiálnej stránke píšu, že na túto pozíciu hľadajú niekoho, kto „miluje vtipné meme obrázky, videá s malými tuleními mláďatami a štúdium rôznych konšpiračných teórií“.

Webový prehliadač Opera síce nie je až tak využívaný a obľúbený, ako napríklad Google Chrome či Mozilla Firefox, no presadiť sa na internetovej scéne sa po novom snaží veľmi zaujímavým spôsobom. Vývojári totiž hľadajú človeka, ktorý by im pomohol „vychytať muchy“ tým, že bude jednoducho surfovať na internete.

Odporúčané
Počítač za niečo vyše tisícku, hodinky za 300 a prekvapenie tohto roka za 99 eur. Apple už nie je len predraženou značkou Počítač za niečo vyše tisícku, hodinky za 300 a prekvapenie tohto roka za 99 eur. Apple už nie je len predraženou značkou 24. októbra 2020, 9:30

Ako informuje portál WTKR, nórska spoločnosť hľadá človeka na pozíciu personal browser (osobný prehliadač), ktorého úlohou bude prehliadanie internetu a komentovanie obsahu na ňom. Za zdieľanie svojich pocitov z prehliadania dostane aj slušný zárobok. Za dvojtýždňové surfovanie niekedy počas tejto zimy ti spoločnosť zaplatí až 8 000 eur.

Zapojiť sa do konkurzu môže ktokoľvek, bez ohľadu na to, kto je a kde žije. Okrem dobre zaplatenej práce ti Opera ponúka aj označenie na ich sociálnych sieťach. Na ich oficiálnej stránke píšu, že na túto pozíciu hľadajú niekoho, kto „miluje vtipné meme obrázky, videá s malými tuleními mláďatami a štúdium rôznych konšpiračných teórií“.

Prehliadač Opera ponúka 8 000 € za to, že budeš surfovať po internete
Zdroj: Pixabay

Požiadavky sú pritom viac než jednoduché. Stačí, ak hovoríš plynule anglicky, máš rád web, vieš, čo je to prehliadač, máš stabilné pripojenie na internet a dokážeš sa rozprávať sám so sebou.

„Ako osobný prehliadač bude tvojou úlohou prehliadať vzdialené kúty webu a zdieľať s nami zábavné či zvláštne veci, na ktoré narazíš. Pomôžeme ti nájsť dobrý materiál, a to sme popravde videli už všetko. Tvoje pracovné dni budú vysielané online,“ píše sa v inzeráte. Vývojári tvrdia, že hľadajú autentickú pravdu a nezáleží nám na tom, či je nudná, divná alebo vtipná.

Domov
Zdieľať
Diskusia