Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 9:24
Čas čítania 2:13
Marián Mauik Biel

Telekom tiež ukázal vianočnú ponuku. Dáva nekonečné dáta, ale s háčikom

TECH ORANGE
Uložiť Uložené

Štedré a zodpovedné, také majú byť vianočné sviatky podľa megentového operátora.

Darčeky aj pre existujúcich zákazníkov a dvojnásobný kredit pri dobití Predplatenky. K tomu nekonečné dáta a tiež TV služba zdarma. Ak sa ti to zdá až príliš dobré, tak sa nemýliš. Tohtoročná vianočná ponuka Telekomu má kopec „ak“.

Telekom tiež ukázal vianočnú ponuku. Dáva nekonečné dáta, ale z háčikom
Zdroj: Telekom

Ako prvý darček sú tri služby. Ozaj ide o vianočný darček, lebo jeho trvanie je obmedzené len na zimné obdobie. Za pochvalu ale stojí určite fakt, že tri darčeky si môžu aktivovať zákazníci s paušálom, mobilným internetom aj pevnými službami. Do 31. decembra si môžu v aplikácii Telekom aktivovať tieto tri darčeky:

  • HBO Go – pomerne vydarenú aplikáciu na streamovanie filmov a seriálov nie iba z produkcie HBO. Túto službu ale dostaneš bezplatne len na 30 dní. Potom už stojí 5,99 eur mesačne.
  • Deezer – pomerne známu službu na streamovanie hudby. Zadarmo je na 60 dní od aktivácie darčeka. Potom už stojí 4,99 eura mesačne.
  • Videopožičovňa – archív stoviek hodín videa zadarmo je od 1. novembra do konca tohto roka.

Telekom tiež ukázal vianočnú ponuku. Dáva nekonečné dáta, ale z háčikom
Zdroj: Telekom

Ďalší darček s kratšou dobou využitia sú nekonečné dáta (s rýchlostným obmedzením na 10 Mbps) na 30 dní (alebo až 90 dní pre zákazníka, ktorý je v skupine Magenta 1) pre každého, kto si teraz predlži, zmení alebo aktivuje niektorý z T paušálov do T Ideál 37.

Domov
Zdieľať
Diskusia