Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 14:10
Čas čítania 0:58
Tímea Krauszová

Dvojročné dievčatko rozoslalo nahé fotky svojej mamy. „Vďaka za nahé fotky,“ odpísal jej kolega

NEWS DIEŤA
Uložiť Uložené

Žena sa takmer prepadla od hanby.

Emily Schmitt zažila trapas, na ktorý tak rýchlo nezabudne. Jej dvojročná dcérka totiž na Snapchate rozoslala fotografie svojej nahej mamičky až 15 ľuďom, vrátane bývalých kolegov a kamarátov z univerzity. Jeden z adresátov jej dokonca odpísať „vďaka za nahé fotky“. Až vtedy si Emily uvedomila, čo sa vlastne stalo. O zážitok sa neskôr podelila aj na sociálnej sieti.

Nevšimla si, že ju dcéra fotí

Kým si Emily sušila vlasy v nedeľu ráno, jej dcérka Carsyn dostala povolenie hrať sa s mobilom. Dievčatku sa však podarilo niekoľkokrát odfotiť svoje nohy, plafón, ale aj nahý zadok svojej maminy. Tieto fotky potom rozoslala niekoľkým ľuďom na Snapchate. Emily si uvedomila, čo sa stalo, až keď jej prišla správa od kolegu, ktorý sa jej za nahotinky poďakoval.

Odporúčané
Šupky z ovocia a zeleniny tvoria polovicu obsahu smetiakov. Prinášame ti tipy, ako môžeš lepšie spracovať bioodpad Šupky z ovocia a zeleniny tvoria polovicu obsahu smetiakov. Prinášame ti tipy, ako môžeš lepšie spracovať bioodpad 20. októbra 2020, 14:30

Adresátmi fotiek boli bývalí aj terajší kolegovia, bývalí klienti či dokonca rodinní známi. Emily sa všetkým ospravedlnila, po prekonaní počiatočnej hanby sa o úsmevný zážitok podelila aj na sociálnych sieťach. „Takmer som sa prepadla od hanby. Doslova si myslím, že som na minútu umrela a potom ožila, aby som mohla ľuďom povedať, čo sa stalo,“ opísala som zážitok podľa Mirror.

Emily pracuje v realitnej kancelárii svojich rodičov. Nedeľný trapas tak rýchlo nahradil pracovný pondelok. Jej otec ju v práci privítal slovami „pozrime sa, prichádza pornohviezda našej firmy“

Keďže fotky poslalo nezbedné dievčatko na Snapchate, Emily aspoň vie, že si fotografie nikto neuložil ani si nespravil screenshot. Sú teda preč a nemali by ju strašiť v budúcnosti. Dnes sa už na príbehu len zasmeje.

Domov
Zdieľať
Diskusia