Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 12:55
Čas čítania 1:00
Miriam Rumanková

Mladík z Malaciek namiesto zaplatenia porezal taxikára nožom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

20-ročný Slovák už čelí obvineniu.

Polícia obvinila 20-ročného Borisa z Malaciek, ktorý porezal taxikára na krku a z miesta činu odišiel v jeho taxíku. Za zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla mu hrozí odňatie slobody na štyri až desať rokov.

Vyšetrovateľ navrhol pre páchateľa väzobné stíhanie. Polícia o tom informovala na Facebooku

Odporúčané
V Bratislave útočil 16-ročný mladík. Jeho rodina skončila v nemocnici V Bratislave útočil 16-ročný mladík. Jeho rodina skončila v nemocnici 27. júla 2020, 10:44

Boris, 20-ročný chlap, v nedeľu v čase krátko po 03:15 hod na jednej z čerpacích staníc v Bratislave oslovil stojaceho taxikára, aby ho odviezol do Malaciek. Počas cesty zastavili v obci Závod, kde si mal zákazník zobrať z domu peniaze.

Tie však údajne nenašiel, tak sa nechal odviezť k bankomatu vo Veľkých Levároch, kde mu však vraj bankomat nezobral kartu. Povedal, že musia ísť do iného bankomatu v Malackách.

Taxikár ho tam vzal, zastavil na parkovisku na Zámockej ulici v Malackách a obvinený sediaci za ním na zadnom sedadle mu otváracím nožom porezal prednú časť krku. Poškodený taxikár okamžite vystúpil z auta a z miesta činu utiekol. „Obvinený sa tiež najskôr dal na útek avšak vzápätí sa mal na miesto vrátiť a nasadnúť do naštartovaného vozidla taxi služby, na ktorom mal z miesta odísť,“ informuje polícia. Mladík podľa infromácii následne odstavil vozidlo v blízkej obci a domov odišiel pešo. 

Po vykonaní potrebných úkonov bol Boris umiestnený v cele policajného zaistenia. „Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny mu za uvedené konanie hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ píše polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia