Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. októbra 2020, 14:06
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Dalyb si píska do gitary, pretože je virtuóz, brať xanax a kokaín podľa neho nie je cool. Počúvaj Teen(r)age deluxe

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Dalyb vydáva tri nové skladby na pôvodom albume Teen(r)age z minulého roka. Deluxe verziu môžeš streamovať už teraz.

Dalyb vydal sľubovanú deluxe verziu debutového albumu Teen(r)age z roku 2019. Nájdeš na nej tri nové skladby, ktoré by mali postupne dostať aj vizuálne spracovanie. Track Prázdniny odkazuje aj na Egovu staršiu skladbu z roku 2013, o ktorú sa v tom čase Dalyb postaral producentsky, Catwalk 2 je zasa pokračovaním #hot16challenge. Do tretice vydáva člen Haha Crew track Ciga&gin. Beaty na všetkých troch robil Nuri z F*CK THEM.

Dalyb vydal pôvodnú verziu albumu Teen(r)age ešte na konci minulého roka a v prvej polovici toho aktuálneho si naplánoval aj turné. Bol zároveň prvým slovenským interpretom, ktorý verejnosti oznámil, že z dôvodu bezpečnosti radšej zastávky presunie. Nakoniec si však budú musieť poslucháči počkať ešte minimálne pár týždňov, ak nie mesiacov. 

„Trikrát zrušená tour a celý rok doma, je to úplne jedno, kde vydám novú hudbu. Chýbali mi na albume také tracky s takým vibom, tak som ich tam pridal,“ reagoval Dalyb na poznámku fanúšika, ktorý ho napomenul, že deluxe verziu vydáva skoro rok po pôvodnom release. 

Odporúčané
Ego: Rytmus je správny líder scény, je čestný a má triezvu myseľ  (Rozhovor) Ego: Rytmus je správny líder scény, je čestný a má triezvu myseľ (Rozhovor) 14. októbra 2020, 17:25

V najbližších dňoch môžu fanúšikovia očakávať aj vizuálne prevedenie niektorých skladieb, minimálne jeden klip si na starosti zobral český režisér Jan Strach. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia