Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2020, 7:55
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 - úžasné autá, motorky a detailne navrhnutý svet budúcnosti

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Cyberpunk 2077 od tvorcov Zaklínača vychádza už o mesiac.

Tvorcovia z CD Projekt Red, ktorí vyrobili aj hernú sériu Zaklínača odprezentovali ďalšiu časť svojej novej hry – automobily, motorky a štýl postáv. Ak si si myslel, že autá budú len doplnkom a nebudeš sa s nimi často stretávať, bol si na omyle. CDPR implementovalo do hry viaceré triedy áut, medzi ktorými nájdeš desiatky rôznych modelov.

Odporúčané
Vďaka týmto 3 skvelým hrám za babku zabudneš na nové opatrenia proti šíreniu vírusu Vďaka týmto 3 skvelým hrám za babku zabudneš na nové opatrenia proti šíreniu vírusu 13. októbra 2020, 10:02

Prechádzky po Night City budú nesmierne atmosférické. Je však zvláštne, že v uliciach niekedy nevidno ani jedného človeka. 

Cyberpunk 2077 ukazuje futuristický štýl, úžasné autá, motorky a geniálne navrhnutý svet budúcnosti
Zdroj: CDPR

Rovnako ako autá, aj štýl obliekania, účesov a doplnkov je rozdelený do viacerých tried. Svoju postavu menom V si teda budeš môcť upraviť ako sa ti len zažiada. Od účesov, cez základný vzhľad a typ postavy, pohlavie, účes, oblečenie, rôzne doplnky, až po tetovania a iné detaily. 

Hra vychádza už 19. novembra pre PC, Xbox One a PS4. Na konzolách Xbox Series X a PS5 bude hrateľná vďaka spätnej kompatibilite. 

Krátka CGI upútavka

Motocykel v hre, ktorý navrhla
spoločnosť Arch Motorcycle (Keanu Reeves je jej spoluzakladateľom)

Behind the scenes pohľad na to, ako sound designéri zachytávali zvuk
motorov áut a ich celkové správanie na trati, aby boli zvuky v hre čo najautentickejšie

Domov
Zdieľať
Diskusia