Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 7:32
Čas čítania 1:07
Dominik Vetrák

Gal Gadot si zahrá Kleopatru. Diváci kritizujú to, že egyptskú kráľovnú bude hrať Izraelčanka

FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Film zrežíruje Patty Jenkins, ktorá už s Gal Gadot natočila dva diely Wonder Woman.

Izraelská herečka Gal Gadot, ktorú poznáš najmä ako Wonder Woman z komiksových filmov DC či série Rýchlo a zbesilo, na svojom twitteri oznámila novú rolu. Pod vedením režisérky Patty Jenkins (spoločne už natočili dva diely Wonder Woman) stvárni jednu z najznámejších ženských osobností histórie – Kleopatru, kráľovnú Egypta. 

Kleopatra vládla Egyptu 21 rokov. Bola v blízkom kontakte a vzťahu s viacerými historickými osobnosťami vrátane Juliusa Caesara. Žila 39 rokov, no keď vedela, že ju porazia sily Ríma a Egypt sa stane jeho provinciou, otrávila sa. Všetko ostatné sa dozvieme vo filme. 

Odporúčané
Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? 8. októbra 2020, 9:16

Gal Gadottvrdí, že pôjde o doteraz nevidený spôsob rozpovedania jej života. Na striebornom plátne ju totiž oživí ženský kreatívny tím. K režisérske Patty Jenkins a Gal gadot v hlavnej role sa pridá scenáristka Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel, Terminator: Genisys, Shutter Island).

Niektorí fanúšikovia a žurnalisti sa z obsadenia Gal Gadot tešia, iní zase kritizujú rozhodnutie obsadiť izraelskú herečku ako egyptskú osobnosť. Mnohí pritom ani nevedia, že Kleopatra má macedónske/grécke korene. 

Domov
Zdieľať
Diskusia