Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 9:35
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Matovič: Obed v luxusnej reštaurácii je zjavne pre Sulíka viac ako život človeka. Vezie sa na Kotlebovej vlne, povedal premiér

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Konflikt premiéra s ministrom hospodárstva pokračuje aj dnes.

Slovná prestrelka medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom pokračuje aj v pondelok. Minister hospodárstva skritizoval návrhy Ústredného krízového štábu, pretože nesúhlasí so zatváraním reštaurácií. V reakcii na túto kritiku Igor Matovič dokonca vyhlásil, že Sulík svojimi vyhláseniami pravdepodobne spôsobil niekoľko zbytočných smrtí.

Inak tomu nebolo ani v pondelok ráno krátko pred rokovaním vlády, keď sa Igor Matovič zastavil pred novinármi. Skonštatoval, že po včerajšom konflikte stratil Richard Sulík premiérovu dôveru ako priateľ. Obvinil ho z toho, že sa dokonca „vezie na Kotlebovej vlne“ a všetci koaliční partneri zostali zhrození a znechutení zo štýlu správania, ktorý si zvolil.

Igor Matovič v závere vypenil a poznamenal, že Richardovi Sulíkovi zjavne záleží viac na obede v luxusnej reštaurácii ako na životoch bežných ľudí. Hneď na úvod prejavu pritom vyhlásil, aby si strana SaS radšej našla dôstojnejšieho reprezentanta, ktorý by stranu viedol.

Domov
Zdieľať
Diskusia