Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2020, 15:58
Čas čítania 1:29
Viktor Kniš

Matovič tvrdí, že kvôli Ficovi a Pellegrinimu prišli chorí Slováci o 243 miliónov. Haščáka nazval mafiánom a pozval ho do ringu

NEWS IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robert Fico s Petrom Pellegrinim úmyselne nechali v systéme dieru. Úmyselne preto, lebo to vie spočítať aj štvrták na základnej škole, vyhlásil líder hnutia OĽaNO.

„Robert Fico vytvoril a udržiaval systém počas celej doby vládnutia, ktorý okrádal chorých ľudí poistených v štátnom podniku – vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni v prospech majiteľov súkromných poisťovni. A tie peniaze končili v prípade Penty na veľmi dobre známej adrese na Cypre,” povedal premiér Igor Matovič na tlačovej konferencii, kde s ministrom financií oznámili, že vláda pošle Všeobecnej zdravotnej poisťovni 100 miliónov eur. 

Premiér Igor Matovič povedal, že vinníkmi sú bývalí predsedovia vlády za stranu Smer. „Robert Fico s Petrom Pellegrinim úmyselne nechali v systéme dieru. Úmyselne preto, lebo to vie spočítať aj štvrták na základnej škole,“ vyhlásil líder hnutia OĽaNO. 

Domov
Zdieľať
Diskusia