Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2020, 18:38
Čas čítania 1:15
Tímea Krauszová

Väčšinu nových prípadov koronavírusu tvoria dohľadané kontakty, ľudia sa nakazili na svadbách a oslavách, ale aj v práci či škole

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najviac nových prípadov pribudlo v Bratislave a Košiciach.

Väčšinu nových prípadov koronavírusu tvoria dohľadané kontakty, informuje na Facebooku Úrad verejného zdravotníctva. „Prevažnú časť prípadov tvoria dohľadané kontakty zo starších i novších ohnísk nákazy, ale aj jednotlivých prípadov COVID-19. Kontakty pozitívne testovaných osôb regionálne úrady naďalej aktívne dohľadávajú, preto predpokladáme, že pozitívne testovaných osôb bude v tejto súvislosti rásť,“ uviedol úrad na sociálnej sieti.

Odporúčané
Párty homosexuálnych kamarátov sa zvrtne na nevraživé hádky a vzťahovú drámu vo filme od Netflixu, v ktorej hrajú len gay herci Párty homosexuálnych kamarátov sa zvrtne na nevraživé hádky a vzťahovú drámu vo filme od Netflixu, v ktorej hrajú len gay herci 4. októbra 2020, 16:46

Takmer všade ide o dohľadané kontakty

Medzi pozitívne testovanými bolo 380 mužov a 438 žien vo veku od dvoch do 92 rokov. „Nový koronavírus sa v sobotu zachytil v regiónoch Bánovce nad Bebravou (3), Banská Bystrica (8), Banská Štiavnica (1), Bardejov (52), Bratislava (54), Brezno (2), Bytča (2), Čadca (2), Detva (9), Dolný Kubín (12), Dunajská Streda (8), Galanta (6), Gelnica (3), Hlohovec (3), Humenné (32), Ilava (5), Kežmarok (1), Komárno (12), Košice (64),“ píše ministerstvo zdravotníctva.

Domov
Zdieľať
Diskusia