Jedlo Olivera Vozárika si momentálne užíva celá Bratislava v bistre Otto na Dunajskej, z ktorého sa za krátky čas stal jeden z najobľúbenejších podnikov v hlavnom meste.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako pripravoval catering pre Kočnera
- Prečo slovenská kuchyňa nie sú iba halušky a pirohy
- Ako vznikla a ako sa pripravuje jeho legendárna kôprovka
Oliver Vozárik je ďalší výnimočný šéfkuchár, ktorého ste možno videli v podniku Picknik v Bratislave a dnes ho určite poznáte ako autora nového jedálneho lístka v Ottovi na Dunajskej. Má skúsenosti zo zahraničia, no jeho kuchyňa je slovenská a lokálna. Využíva pôvodné a prirodzené suroviny v čo najčerstvejšej forme a tradičným receptom a konceptom dodáva moderný a kreatívny twist.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.