Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2020, 10:13
Čas čítania 0:44
Čoje Matej Ohrablo

Šéfkuchár Oliver Vozárik: V predošlom podniku som si trochu uletel, robil som pyré z krvi so srdciami

PODCASTY MARIAN KOČNER PODGAST
Uložiť Uložené

Jedlo Olivera Vozárika si momentálne užíva celá Bratislava v bistre Otto na Dunajskej, z ktorého sa za krátky čas stal jeden z najobľúbenejších podnikov v hlavnom meste.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako pripravoval catering pre Kočnera
  • Prečo slovenská kuchyňa nie sú iba halušky a pirohy
  • Ako vznikla a ako sa pripravuje jeho legendárna kôprovka

Oliver Vozárik je ďalší výnimočný šéfkuchár, ktorého ste možno videli v podniku Picknik v Bratislave a dnes ho určite poznáte ako autora nového jedálneho lístka v Ottovi na Dunajskej. Má skúsenosti zo zahraničia, no jeho kuchyňa je slovenská a lokálna. Využíva pôvodné a prirodzené suroviny v čo najčerstvejšej forme a tradičným receptom a konceptom dodáva moderný a kreatívny twist.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia