Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2020, 8:15
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Raperku Mishalu si vraj nemôžeš kúpiť, pretože si zarobí sama. V klipe má Separa a Porsche a rozhadzuje stodolárovky

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Slovenský raper podporil českú raperku, o ktorej budeme pravdepodobne ešte veľa počuť.

Speváčka a raperka Mishala je síce po stránke seniority na domácej scéne len nováčikom, veľmi dobre však vie, ako zapadnúť medzi tých najsledovanejších.

Vo videoklipe od režiséra Nikitu Rubleva sa prezentuje ako tá, ktorá má peniaze a na všetko si zarobila sama, ukazuje hotovosť, autá aj tenisky. Fanúšikov zrejme zaujme nielen výzorom, ale aj tým, že rapovú disciplínu už ovláda veľmi dobre. Ostatne, už si máš možnosť okrem tejto skladby vypočuť na streamovacích službách aj celý album s názvom Baddie.  

Odporúčané
Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo 30. augusta 2020, 19:00

Na aktuálnej novinke s názvom TOMBOY jej hosťuje aj Separ, na ďalších dvoch skladbách má Sergiea Barracudu, nechýbajú ani Refew a René Dang. 

Reakcie na tvorbu mladej interpretky sú obzvlášť pozitívne aj napriek tomu, že prijatie na pomyselnú scénu niektorých jej kolegýň bolo oveľa bolestivejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia