Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2020, 20:13
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Vémolova partnerka dúfa, že sa jej priebeh ochorenia Covid-19 nezhorší, inak sa nebude mať kto postarať o ich dcéru

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Rodinu Karlosa Vémolu aktuálne trápi nákaza koronavírusom, a tak zverejnila polovička na Instagram informáciu o svojom zdravotnom stave a jedno želanie.

V prvej polovici týždňa sa internetom rozšírila informácia, že populárny český zápasník Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom. Podľa doterajších informácií má bojovník MMA ťažší priebeh ochorenia, trápia ho aj vysoké horúčky. Zároveň sa ochorením Covid-19 nakazili aj jeho partnerka – modelka Lela Ceterová a 9-mesačná dcéra. 

Lela na Instagrame zverejnila aj krátke vyjadrenie pre svojich skoro 250-tisíc sledovateľov, v ktorom si hlavne praje, aby sa jej stav nezhoršil, lebo by sa nemohla starať o dcéru. „Dúfam, že sa môj stav nezhorší (zatiaľ pretrváva LEN Bolesť hlavy, hrdla a kašeľ). Pretože potom ozaj neviem, kto sa bude o môjho malého anjelika starať. Zatiaľ to zvládam bez pomoci,“ poznamenala Vémolova polovička a dodala, že jej chýba rodina a kamarátky. 

Otázne je tiež, čo bude s očakávaným zápasom Karlosa Vémolu, ktorý si chcel po prehre s Attilom Véhgom napraviť chuť proti silnému súperovi z Ostravy – Václavovi „Baba Jaga“ Mikulášikovi. Zápas sme očakávali koncom septembra v pražskej hale O2 Universum.

K situácii sa už vyjadril aj jeden z dvojice hlavných organizátorov udalostí organizácie Oktagon MMA Ondrej Novotný: „Máme riešenie, ktoré rovnako, ako všetko, čo sa bude od septembra do decembra v Oktagone diať, oznámime na tradičej veľkolepej tlačovej konferencii 1. septembra. Tam sa všetci dozvedia, čo a ako bude a nebude,“ povedal  Novotný pre iSport.

Domov
Zdieľať
Diskusia