Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
26. augusta 2020 o 10:51
Čas čítania 0:51
Čoje Matej Ohrablo

Sous chef Pavol Sekerka: Michelinské hviezdičky nie sú iba o jedle, v jednej hviezde vám môže chutiť viac než v troch

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V Podgaste sme už mali niekoľko výnimočných šéfkuchárov, ktorých mená sú známe minimálne ľuďom zaujímajúcim sa o gastronómiu. Pavol Sekerka je trochu iný prípad.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo sú v lete v Paríži reštaurácie zatvorené aj bez korony
  • Prečo by kuchár pracujúci v tíme špičkového chefa nemal byť veľmi kreatívny
  • Čo má s jeho úspechom v gastronómii módna kariéra jeho priateľky

Pavol Sekerka je sous chef jednohviezdičkovej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie v Paríži. Pôsobil aj v Londýne či v Antibes na juhu Francúzska. V Bratislave ste jeho jedlo zažiť nemohli, no kopec z vás ho pravdepodobne stretlo, keď robil prevádzkara legendárneho bratislavského klubu Nu Spirit.

Aby ste si ale mohli užiť jeho kulinárske umenie, nemusíte cestovať do Paríža. Stačí sledovať jeho instagram, kam pravidelne dáva recepty na prípravu pozoruhodných tradičných a väčšinou aj celkom jednoduchých jedál.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia