V Podgaste sme už mali niekoľko výnimočných šéfkuchárov, ktorých mená sú známe minimálne ľuďom zaujímajúcim sa o gastronómiu. Pavol Sekerka je trochu iný prípad.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Prečo sú v lete v Paríži reštaurácie zatvorené aj bez korony
- Prečo by kuchár pracujúci v tíme špičkového chefa nemal byť veľmi kreatívny
- Čo má s jeho úspechom v gastronómii módna kariéra jeho priateľky
Pavol Sekerka je sous chef jednohviezdičkovej michelinskej reštaurácie Ze Kitchen Galerie v Paríži. Pôsobil aj v Londýne či v Antibes na juhu Francúzska. V Bratislave ste jeho jedlo zažiť nemohli, no kopec z vás ho pravdepodobne stretlo, keď robil prevádzkara legendárneho bratislavského klubu Nu Spirit.
Aby ste si ale mohli užiť jeho kulinárske umenie, nemusíte cestovať do Paríža. Stačí sledovať jeho instagram, kam pravidelne dáva recepty na prípravu pozoruhodných tradičných a väčšinou aj celkom jednoduchých jedál.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.