Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2020, 10:13
Čas čítania 0:26
Miriam Rumanková

Na Slovensku pribudlo 91 nových prípadov nakazených koronavírusom. Za posledných 24 hodín sa vyliečilo 102 ľudí

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Počet vyliečených je dnes vyšší ako nakazených.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo ďalších 91 nových prípadov nakazených koronavírusom. Laboratóriá otestovali spolu 3 833 vzoriek. 

Viac ako polovica piatkových prírastkov sa týka Bratislavského kraja , v Prešovskom kraji ich pribudlo 11, v Košickom a Žilinskom bolo desať nových prípadov. Ďalších šesť odhalili testy v Trenčianskom kraji, štyri prípady ohlásili v Banskobystrickom a Trnavskom kraji, žiadny nový prípad sa nevyskytol v Nitrianskom kraji.

Odporúčané
V Chorvátsku hlásia rekordný počet nových prípadov. Do konca augusta sa tam dá cestovať bez obmedzení V Chorvátsku hlásia rekordný počet nových prípadov. Do konca augusta sa tam dá cestovať bez obmedzení 22. augusta 2020, 8:41


V nemocniciach je hospitalizovaných 62 ľudí, z nich potvrdené ochorenie COVID-19 má 42 pacientov. Na jednotke intenzívnej starostlivosti sú štyria pacienti, podporu umelej pľúcnej ventilácie potrebujú traja chorí.

Celkovo sme zatiaľ otestovali 311 099 laboratórnych vzoriek, z ktorých sa 3 316 ukázalo ako pozitívnych.

V súčasnosti na Slovensku evidujeme  nezmenených 33  úmrtí na nový koronavírus, vyliečilo sa dosiaľ 2 147 pacientov. 

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia