Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. augusta 2020, 17:34
Čas čítania 1:56
Viktor Kniš

Dara Rolins pózuje úplne nahá: Sex ma baví viac ako kedykoľvek predtým, či sa to niekomu páči alebo nie

OSOBNOSTI DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Speváčka zverejnila na Instagrame status, ktorým chce pozdvihnúť povedomie o tom, aby sa ľudia viac rozprávali o sexe a nahotu brali ako bežnú súčasť života.

47-ročná Dara Rolins sa tentokrát predviedla v plnej kráse pre časopis Grade. Znamy fotograf Lukáš Kimlička jej počas fotenia titulky spravil aj niekoľko súkromnejších fotiek, na ktorých pózuje úplne nahá a zakrývajú ju len lúče zapadajúceho slnka.

Pôvodne tieto snímky pravdepodobne nevznikli pre oko verejnosti, teraz však jednu z nich zverejnila aj samotná speváčka, bradavku však pre istotu zakryla emoji hviezdičky. 

Zároveň pridala aj trefný popis, ktorým sa snaží zbúrať komunikačnú bariéru o nahote. Najprv v statuse reaguje na komentáre, v ktorých niektorí diskutujúci súdili viac, než by bolo zdravé. „A paradoxne "nahota", ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle @grade_magazine spôsobili mierny rozruch (nie, nemyslím tým, že ich riešili v každej rodine:)),“ napsala Dara Rolins. 

Odporúčané
„Nepozeraj si môj profil, ak nechceš masturbovať.“ Kto stojí za botmi na Instagrame a ako sa pred nimi chrániť? „Nepozeraj si môj profil, ak nechceš masturbovať.“ Kto stojí za botmi na Instagrame a ako sa pred nimi chrániť? 16. augusta 2020, 11:44

Ďalej dodáva, že ju nahota naozaj baví a nebojí sa to priznať. „Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou JE, že byť nahá ma baví:). Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych "zakázaného", či už fotka, film, pesnička...alebo človek,“ píše Dara Rolins na svojom Instagrame. 

Podobne to má vraj aj so sexom, o ktorom sa s pribúdajúcim vekom baví radšej, zároveň si ho aj viac podľa vlstných slov užíva. „Sex ma baví viac ako kedy pred tým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama. Som ŽENA v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť. Nemám pravdu, ženy:),“ dodáva speváčka na sociálnej sieti. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Je mi úplne jasné, že nikdy, v žiadnej súvislosti nenastane stav, že sa všetko bude páčiť všetkým:). A paradoxne "nahota", ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou. A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle @grade_magazine spôsobili mierny rozruch (nie, nemyslím tým že ich riešili v každej rodine:)) Viem že VŽDY keď "vybočím z rady" a občas stačí aj mierne, ako keď si dám na show parochňu- dám do pohybu emócie všetkého druhu:). A priznávam, robiť "rozruch" k mojej profesii vlastne patrí, takže sem s nimi, beriem všetky! Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou JE, že byť nahá ma baví:). Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych "zakázaného", či už fotka, film, pesnička...alebo človek. A chcem povedať, že sa tieto veci vekom príliš nemenia. Sex ma baví viac ako kedy pred tým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama. Som ŽENA v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť❣Nemám pravdu, ženy:)?!?!#podmeSiRobitCoChceme #nikomuTymNeublizujeme #voSvojichEmociachSomExtremna #lenTakChcemZit #kedNaToMasTakSiMaChyt #kymChcesBud

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

 
Domov
Zdieľať
Diskusia