Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2020, 11:52
Čas čítania 1:39
Tímea Krauszová

Tinder Plus je pre heterosexuálnych mužov v strednom veku drahší ako pre iných. Analýza odhalila dvojitý meter na zoznamke

ZAUJÍMAVOSTI MILENIÁLI RANDENIE V 21. STOROČÍ VZŤAHY
Uložiť Uložené

Nedávne vyšetrovanie odhalilo, že platená verzia obľúbenej appky na zoznamovanie má rôznu cenu pre rôznych ľudí.

Austrálska skupina zastupujúca konzumentov s názvom Choice vyskúšala tzv. mystery shopping na Tinderi. Pomocou 60 dobrovoľníkov odhalili, že cena za Tinder Plus (teda platenú verziu Tinderu s výhodami) sa líši podľa veku, pohlavia a aj miesta, kde sa nachádzaš. Muži vo veku nad 50 rokov platia až päťkrát viac ako iní používatelia aplikácie, to však ani zďaleka nie je jediné zistenie, informuje VICE.

Cena Tinder Plus v Bratislave.
Cena Tinder Plus v Bratislave. Zdroj: Tinder / screenshot

Starší muži to majú drahšie ako mladšie ženy

Tinder Plus je predplatená verzia Tinderu, v ktorej môžeš zrušiť náhodné svajpy, pozrieť si, komu sa páčiš alebo si zmeniť geolokáciu a prezerať si mužov či ženy v inom meste alebo štáte. Cena za túto službu sa však líši podľa toho, kto o ňu prejaví záujem. Z analýzy vysvitlo, že zvyčajne mali mladší používatelia výraznú zľavu. Ľudia vo veku do 30 rokov by za Tinder Plus zaplatili 6,99 - 16,17 dolárov za mesiac, zatiaľ čo ľudia nad 30 musia vysoliť 14,99 $ až 34,37 $ za rovnakú službu.

Domov
Zdieľať
Diskusia