Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2020, 14:37
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Aktualizované: 22-ročného Miroslava našli mŕtveho

NEWS
Uložiť Uložené

Z domu odišiel v pondelok dopoludnia.

Aktualizácia: 

Počas pátracej akcie, ktorá prebiehala v okolí Kremnice od včerajšieho večera, bol dnes podvečer hľadaný muž vypátraný, ale žiaľ nejavil už známky života.  K príčinám jeho smrti, ako ani ďalším okolnostiam nebudeme kvôli citlivosti prípadu a prebiehajúcim procesným úkonom poskytovať viac informácií,“ napísala polícia na Facebooku.

Článok nižšie uvádzame v pôvodnej podobe.

Policajti v okolí mesta Kremnica hľadajú 22-ročného Miroslava Szaboa. Ten mal zo svojho domu vyraziť v pondelok predpoludním do prírody. Vybral sa smerom k obci Nevoľné a odvtedy sa priateľom a rodine neozval.

Pátracia akcia prebieha od včerajšieho večera. Momentálne mladého muža hľadajú desiatky policajtov, horskí záchranári, policajné a záchranárske psy, dobrovoľníci a dron. Podľa popisu polície je Miroslav štíhlej postavy, vysoký asi 180 centimetrov, má krátke hnedé vlasy a dlhšiu ofinu.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Keď vyrazil z domu, mal na sebe vojenské „maskáče “a bežecké tenisky čiernej farby značky Adidas. Farbu ani značku trička polícia nepozná. Ak by si Miroslava videl alebo mal o ňom akékoľvek informácie, skontaktuj sa s políciou na čísle 158. Jeho fotografiu nájdeš v príspevku nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia