Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 8:18
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Schudnutá Adele sa predvádza v kostýme alá Beyoncé. Fanúšikovia ju nespoznali

OSOBNOSTI ADELE
Uložiť Uložené

Speváčka sa na Instagrame ukázala v oblečení, v ktorom vzdala hold popovej kráľovnej Beyoncé a jej projektu Black is King.

Ešte v októbri 2019 šokovala Adele na fotografiách z Drakeovej oslavy narodenín, kde sme mali možnosť vidieť, ako výrazne schudla. V tomto trende pokračovala aj naďalej a všetko vyvrcholilo práve teraz, keď obľúbená popová speváčka zverejnila záber, kde ju fanúšikovia ledva spoznali. 

Autorka mnohých svetových hitov prekvapila fotkou, kde je oblečená podobne ako Beyoncé v najnovšom videoklipe, kde vzdáva hold africkej kultúre. Kráľovná popu Bey sa zároveň pripomenula videoklipom ku skladbe Already, ktorú fanúšikovia počuli na projekte Black Is King. Verejnosť preto predpokladá, že Adele chcela rovnako poukázať na dôležitosť rasovej rovnosti a vyzdvihnúť africkú kultúru. 

Odporúčané
Erik Kaliňák: Myslím, že aj v mojom ročníku sú nejaké práce, ktoré by mohli byť považované za plagiát (Rozhovor) Erik Kaliňák: Myslím, že aj v mojom ročníku sú nejaké práce, ktoré by mohli byť považované za plagiát (Rozhovor) 2. augusta 2020, 13:56

Zároveň sa v súvislosti s týmto projektom dočkáme ešte aj 85-minútového vizuálu, ktorý bude dostupný na streamovacej platforme Disney+. Podľa samotnej spoločnosti tento film od popovej hviezdy poukazuje na africkú kultúru a húževnatosť, zároveň tiež vyzdvihuje tradície a černošskú výnimočnosť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥♥

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Domov
Zdieľať
Diskusia