Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 17:09
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

To je ten náš Matúš: Rozmýšľal som, že budem robiť hodinového manžela

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

V najnovšom rozhovore Denisa spovedala Matúša Okajčeka, youtubera, ktorého poznáme pod menom To je ten náš Matúš. Dozvieš sa viac o jeho prankoch alebo o tom, čo bude robiť, keď ho omrzia sociálne siete.

Matúš je známy slovenský youtuber, ktorý sa medzi divákmi preslávil so svojím rôznorodým obsahom, v rámci ktorého si na svoje príde každý, kto sa chce zabaviť alebo aj niečo dozvedieť. Do povedomia širšieho publika sa dostal aj vďaka veľmi úzkej spolupráci s kolegom Explom, s ktorým dokonca mali v minulosti aj spoločný kanál. Ten nakoniec odovzdali svojim fanúšikom.

Tento rozhovor si môžeš vypočuť aj ako podcast:

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu 

V našej Refresher obývačke sme sa s majiteľom YouTube kanála To je ten náš Matúš, na ktorom má už 400-tisíc odberateľov, porozprávali o jeho aktuálnych aktivitách, ale aj plánoch do budúcnosti a veľa ďalšom.

Dozvieš sa viac o jeho prankoch, prezradí, ktoré časti jeho videí boli fingované a ako dokázal nafingovať svoje zmiznutie, z čoho sa v konečnom dôsledku vykľul projekt pre dobrú vec. Matúš prezradil, čo bude robiť, keď ho omrzia sociálne siete a veľa ďalšieho.

Domov
Zdieľať
Diskusia