Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2020, 7:41
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

V nových leveloch Crash Bandicoot 4 nás bude naháňať aj dinosaurus. Hra vyzerá úžasne

TECH
Uložiť Uložené

Sleduj gameplay z nových levelov pre Crash Bandicoot 4: It’s About Time!

Activision rozposlal vybraným médiám demo s 3 levelmi z Crash Bandicoot 4, takže si každý z nich mohol urobiť vlastné dojmy. Všetci sú z hry viac-menej nadšení a chvália gameplay, návrat ku koreňom, skvelé novinky v herných mechanizmoch a číru zábavu zo skákania a prekonávania prekážok. 

Odporúčané
Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov Recenzia: Ghost of Tsushima je najkrajšou hrou tejto generácie. Ako samuraj sa nebudeš vedieť odlepiť od ostrova plného Mongolov 14. júla 2020, 16:08

Novo vydané zábery pôsobia skvelým dojmom. Na Crasha 4 sa úžasne pozerá a nepochybne sa tak bude aj hrať. Podtitul s názvom It’s About Time vyvíja štúdio Toys for Blob, ktoré pre Activision vytvorilo podarený remaster trilógie Spyra. Hra vyjde pre PS4 a Xbox One už 2. októbra 2020. Nižšie sa môžeš pozrieť na množstvo nového gameplayu. Viac informácií o hre nájdeš tu.

Klasický level unikania pred príšerou, v tomto prípade pred T-Rexom

V tomto leveli nám tvorcovia predstavili novú hernú mechaniku – spomaľovanie času

V tomto videu zase nájdeš gameplay zábery

z hrania za Dr. Cortexa, odvekého Crashovho nepriateľa

Domov
Zdieľať
Diskusia