Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 20:08
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot sa vracia! Štvrtý diel odhaľuje modernú grafiku a levely, ale aj návrat nostalgickej hrateľnosti

TECH
Uložiť Uložené

Activision a Toys for Bob ukázali nového Crasha.

It’s About Time! Tak znie podtitul štvrtého Crasha Bandicoota. Ten dorazí na Xbox One a PS4 22 rokov po tretej časti. Medzitým sme dostali množstvo spin-offov a vedľajších hier, no zdá sa, že Activision a Games for Bob berú túto hru vážne a budú v nej pokračovať v príbehu. 

Odporúčané
20 najočakávanejších hier roka 2020 20 najočakávanejších hier roka 2020 14. januára 2020, 17:22

Nový diel nás zavedie na Crashov ostrov, kde relaxuje a skúma jeho zákutia. V jednej z jaskýň objaví ďalšiu čarovnú masku. Volá sa Lani-Loli a pozná Aku-Aku, dlhoročného Crashovho spojenca a priateľa. Súčasťou príbehu a levelov majú byť rozličné dimenzie a časové úseky. 

Z gameplay záberov môžeme vidieť, že sa dočkáme aj viacerých špeciálnych oblekov vďaka novým maskám, ktoré nám umožnia hrať sa s gravitáciou či s časom. Okrem Crasha bude hrateľná aj Coco, ba čo viac, zahráme si aj za Dr. Cortexa. Levely pôsobia osviežujúco a moderne. Zdá sa, že tu máme plnohodnotný návrat Crasha. 

Za vývojom stojí štúdio Toys for Blob, ktoré pre Activision vytvorilo podarený remaster trilógie Spyra. Hra vyjde pre PS4 a Xbox One už 2. októbra 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia