Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 15:30
Čas čítania 0:58
Martin Mičuda

Najvýkonnejšie Lambo v histórii prišlo o strechu, nabralo však na exkluzívnosti

Najvýkonnejšie Lambo v histórii prišlo o strechu, nabralo však na exkluzívnosti
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.lamborghini.com/english/latest-news/all/the-lamborghini-si-n-roadster--experience-future-technology-under-open-skies/s/5bea9d37-c943-421d-9263-35f65d6401e5" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lamborghini.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

6,5-litrový atmosferický dvanásťvalec je doplnený o elektromotor.

Minulý rok nám Lamborghini predstavilo úchvatný stroj pod názvom Sián. 63-kusový superšport, respektíve, lepšie povedané hyperšport s cenovkou približne 3,2 milónov € zaujal najmä futuristickým zjavom. Automobilka tak vzdala hold ikonickému modelu Countach, ktorý má novinka niektorými detailami pripomínať. 

Teraz nám ale Lambo servíruje aj otvorený variant s tradičným dodatkom Roadster, ktorý bude ešte vzácnejší – vznikne len 19 exemplárov. Extravagantnejší zovňajšok bol len decentne zmenený kvôli optimalizácii aerodynamiky, ktorú si vyžiadala absencia strechy. Naďalej sme tak svedkami trubicových svetiel v tvare písmena Y či množstva ostrých hrán a previsov. Ak sa pýtaš na cenu, tá zverejnená nebola, pretože Lamborghini Sián Roadster je už vypredaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia