Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. júna 2020, 14:43
Čas čítania 0:37
Adam Novosad

Novak Djoković sa nakazil koronavírusom

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Srbský tenista teraz zostáva v domácej izolácii.

Svetová tenisová jednotka Novak Djoković bol pozitívne testovaný na nový koronavírus. Nejde pritom o prekvapivú správu, pretože v uplynulých dňoch stál za exhibičným a charitatívnym tenisovým turnajom Adria Tour odohrávajúcim sa v chorvátskom meste Zadar a srbskom Belehrade, z ktorého dvaja tenisti odchádzali s ochorením Covid-19. 

Novak Djoković sa nakazil koronavírusom, potvrdil tenista na oficiálnej stránke
Zdroj: TASR/AP

Djoković turnaj zorganizoval napriek zhoršujúcej sa situácii s pandémiou koronavírusu vo svete. Na štadióny boli dokonca vpustené tisícky fanúšikov bez dodržiavania bezpečných odstupov či povinného nosenia rúšok.

Djokovića natočili spoločne s Grigorom Dimitrovom, ktorý sa ochorením Covid-19 nakazil pred pár dňami, či Bornom Ćorićom, ako hrajú basketbal či tancujú a popíjajú na párty v klube.

Odporúčané
Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička 22. júna 2020, 15:29

Srbský tenista vo vyhlásení na svojej oficiálnej stránke uviedol, že koronavírusom sa nakazil nielen on, ale aj jeho manželka. Deti tejto dvojice boli testované negatívne. Ospravedlnil sa za akékoľvek zdravotné komplikácie, ktoré by turnaj mohol priniesť zúčastneným, a prisľúbil, že nasledujúcich 14 dní strávi v domácej izolácii. Opätovne sa plánuje otestovať o päť dní.

Domov
Zdieľať
Diskusia