Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2020, 16:26
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Petra Krištúfková sa vzdala postu splnomocnenkyne vlády

POLITIKA
Uložiť Uložené

Rozhodnutie prišlo po zverejnení fotiek, podľa ktorých trávila Krištúfková v minulosti čas na Kočnerovej jachte.

Petra Krištúfková sa vzdala postu splnomocnenkyne vlády. Rozhodnutie prišlo po zverejnení fotiek, podľa ktorých trávila Krištúfková v minulosti čas na Kočnerovej jachte.

Nechcem aby ,moje vymenovanie narúšalo nejaké vzťahy a preto chcem povedať, že sa vzdávam,“ povedala na nedeľnajšej tlačovke poslankyňa Sme Rodina.

Krištúfková aj dnes tvrdila, že bola kamarátka s Kočnerovou manželkou, nie s ním. „Ten vzťah ku mne bol taký, že naozaj ma nemal rád,“ povedala. Vysvetľovala to tým, že Marian Kočner nenávidel jej bývalého partnera a súčasného predsedu parlamentu Borisa Kollára. 

Odporúčané
Kto je Petra Krištúfková? Bývalej priateľke mafiánov prisudzujú výrok „radšej smutná v Mercedese ako veselá v autobuse“  Kto je Petra Krištúfková? Bývalej priateľke mafiánov prisudzujú výrok „radšej smutná v Mercedese ako veselá v autobuse“ 18. júna 2020, 9:10

Petru Krištúfkovú  v stredu zvolili za splnomocnenkyňu vlády pre podporu rodiny. Funkciu jej ušili na mieru, o jej odbornosti verejnosť pochybuje kvôli životopisu, z ktorého vyplýva, že dosiahla len bakalárske vzdelanie na pochybnej slovenskej súkromnej škole a maturitu si dorábala, keď mala 25 rokov. 

Vraj osobne veľmi dôverne pozná aj slovenské podsvetie. Nie je tajomstvom, že prvé dieťa má so známym mafiánom Róbertom Diničom. Dcéru má Krištúfková aj s Borisom Kollárom, s ktorým pred voľbami v roku 2016 nadviazala pracovný vzťah. Keď Diniča zlikvidovali, zaplietla sa s ďalšími mafiánmi.

Marian Kočner v roku 2016 povedal, že Krištúfkovú zobral na dovolenku na loď, ešte predtým jej požičiavali Kočnerovci auto. 

Domov
Zdieľať
Diskusia