Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2020, 19:24
Čas čítania 1:22
Tímea Krauszová

Barbora Piešová priznala, že keby vedela, aký hejt ju po SuperStar čaká, neprihlásila by sa

NEWS SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Prvé dni po výhre boli pre ňu vraj najťažšie a šoubiznis ju vôbec neláka.

Rozhovory ju unavili natoľko, až jej došli slová. Hneď ráno po tom, čo Barbora Piešová vyhrala tohtoročnú SuperStar, sa spustil mediálny kolotoč, ktorý speváčku donútil na niekoľko dní úplne vypnúť Facebook. V rozhovore pre Denník SME tiež prezradila, kde sa vidí v budúcnosti.

Odporúčané
Víťazka SuperStar Barbora Piešová: Neverím na koronavírus. To je ako veriť v Ježiška, nikdy som to nevidela Víťazka SuperStar Barbora Piešová: Neverím na koronavírus. To je ako veriť v Ježiška, nikdy som to nevidela 8. júna 2020, 12:21

Nečakala, že spolu s výhrou sa na ňu zrútia hejterské komenty

Barbore chýba jej práca, počas natáčania SuperStar podala výpoveď vo firme, kde pracovala ako zváračka okien. „Mala som svoje montérky, svoj pracovný pokoj a najviac sa mi na tom páčilo, že som si za osem hodín odrobila a mala som pokoj,“ povedala v rozhovore pre SME.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora (@barborapiesova_official) on

Napriek tomu sa jej život po SuperStar zatiaľ páči: spievala na koncerte Spolu pre Slovensko, postupne ju už oslovujú ľudia na spoluprácu. Na čo však rodáčka z Poruby pripravená nebola, bol hejt.

Odporúčané
Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé 6. júna 2020, 14:56

„Pre mňa je výhra v SuperStar v prvom rade veľká česť, ale s odstupom času zisťujem, že je to aj veľké utrpenie. Na sociálnych sieťach sa na mňa zrazu spustila vlna hejtu. Ľudia sa do mňa začali navážať a nechápem prečo,“ priznala mladá speváčka.

Na Instagrame je to s komentármi zlé, Facebook je však ešte horší. Niekoľko dní sa naň ani neprihlásila, vraj by pri čítaní diskusií napokon potrebovala psychológa. Našťastie sa nájdu aj ľudia, ktorí si Barboru v komentároch bránia, tí jej dodávajú nádej.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora (@barborapiesova_official) on

Avšak, keby o tomto hejte vedela vopred, do SuperStar by sa podľa jej slov nikdy  neprihlásila. „Výherca si odnesie všetok hejt ostatných, ktorí fandili iným a teraz sa pustili do neho,“ povedala ďalej superstáristka pre SME.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50

Speváčku vyčerpáva aj nečakaný mediálny nápor, na ktorý ju podľa jej slov nikto nepripravil. Priznala, že mnohé médiá sa jej pýtajú rovnaké otázky, čo ju vôbec nebaví. „Popravde som totálne vyčerpala slovnú zásobu. Podľa mňa som použila všetky slová, ktoré som sa za život naučila,“ okomentovala.

Najviac sa teší na hudobnú kariéru. „Mojím snom je spievať na koncertoch, byť medzi ľuďmi, rozprávať sa s nimi, hrať s kapelou. Ale šoubiznis? To nie je to, čoho sa chytám. Mne úplne stačí hrať a spievať. Ale asi je to daň za to, aby som mohla hrať.“

Odporúčané
Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) Strapo je môj kamoš, s Rytmusom konflikt nemám, hovorí porotcovská hviezda SuperStar Marián Čekovský (Rozhovor) 7. júna 2020, 14:15
Domov
Zdieľať
Diskusia