Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2020, 14:56
Čas čítania 5:28
Daniel Mikolášik

Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé

Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé
Zdroj: Instagram
OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Od finalistov sme zisťovali, ako hodnotia posledné finálové kolo, či sú spokojní s víťazom alebo mali iného favorita, no aj to, čo im bude na súťaži najviac chýbať.

Dlhé mesiace boja o titul SuperStar 2020 sa v nedeľu definitívne skončili – zavŕšili výhrou Barbory Piešovej, ktorú mnohí počas priebehu šou považovali za sivú myšku. Rozhodli o tom diváci prostredníctvom neuveriteľných 660-tisíc hlasov.

Odporúčané
Tlmiče na auto, nahrávacie štúdio či nový byt. Čo by si TOP 5 finalistov SuperStar kúpili za 75 000 €, ak by vyhrali? Tlmiče na auto, nahrávacie štúdio či nový byt. Čo by si TOP 5 finalistov SuperStar kúpili za 75 000 €, ak by vyhrali? 31. mája 2020, 13:56

Okrem titulu SuperStar získala 19-ročná rodáčka z Poruby aj výhru 75 000 €, z ktorej, ako nám ešte v rozhovore pred veľkolepým finále prezradila, si chce kúpiť tlmiče na jej dvadsaťročný Volkswagen.

Rozhodli sme sa opäť osloviť desiatku finalistov tohtoročnej SuperStar a zistiť, ako hodnotia posledné finálové kolo a spevácke výkony, ktoré v ňom odzneli, či sú spokojní s víťazom alebo mali iného favorita, no aj to, čo im bude na súťaži najviac chýbať a čo im účasť dala.

V tomto článku sa dozvieš:
  • Prečo Martin hodnotí niektoré superfinálové výkony negatívne
  • Čo chce zdokumentovať Giovanni vo vlogu zo SuperStar
  • Komu Timotej prial výhru viac ako Barbore
  • Ako hodnotí posledné finálové kolo Diana, ktorá skončila druhá
  • Prečo si Júlia myslela, že sa víťazom súťaže stane skôr chlapec

Giovanni Ricci

Polovičný Talian a polovičný Juhokórejčan žijúci na Slovensku sa vďaka svojmu hlasu, extrovertnej osobnosti a schopnosti rozpáliť nejedno ženské srdce dostal až do TOP 5 finalistov tohtoročnej SuperStar. Ako priamy účastník hodnotí rozhodujúce finále veľmi pozitívne aj napriek tomu, že z najlepšej päťky získal najmenej hlasov.

Odporúčané
Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 24. mája 2020, 14:30

„Posledné kolo bolo dokonalé. Vedel som, že nepostúpim do top trojky, no išlo mi len o dobrý zážitok a nech to podám čo najlepšie. Veľmi som si užil spevácke výkony mojich kolegov, najviac asi Dominiky. Pri jej vystúpení som mal aj zimomriavky. Bola určite najpresnejšia z nás, čo sa týka všetkých a bolo z nej cítiť emócie,“ opisuje pocity z finále.


O víťazke bol vraj už dopredu presvedčený a jeho intuícia neklamala. „Hovoril som už dávno, že si myslím, že to Barborka vyhrá. Sme si veľmi blízki, takže jej to veľmi prajem, ale je mi trochu ľúto Dianky, pretože spevácky je na tom najlepšie z nás, a to má len 15 rokov,“ tvrdí Giovanni pre Refresher.


Podľa jeho slov mu súťaž dala nezabudnuteľné zážitky a veľmi blízke vzťahy s finalistami. „Najviac mi budú chýbať práve oni a celý štáb. Našťastie, natočil som mnoho videí, z ktorých nastrihám vlog. Navždy mi bude pripomínať, čo všetko sme tam zažili,“ prezrádza.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50

Esther Lubadika

Opäť jedna z exotickejších účastníčok tohtoročnej SuperStar, ktorej sa podarilo dostať až do finále. Esther, ktorá síce žije v Českej republike, no pochádza z Konga, sa spevu venuje odmalička, a tak niet divu, že ju porota posunula až do TOP 10.

Hoci sa do najlepšej päťky nedostala, tvrdí, že kolegom držala palce počas celého finálového večera. „Pre mňa to už neboli súťažiaci, ale priatelia, ktorí bojovali o titul SuperStar. Predviedli skvelé výkony, musel to byť pre nich veľký stres. Ale boli úplne úžasní,“ konštatuje Esther.

Odporúčané
Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) 16. mája 2020, 13:53

Je podľa nej úplne jedno, kto vyhral. Dôležité je, ako superstaristi naložia so svojím talentom a otvorenými dverami do šoubiznisu po tom, čo súťaž skončila. Každému z nich drží palce. Taktiež prezrádza, že jej budú chýbať predovšetkým ľudia zo šou – od produkcie cez stajlistov až po súťažiacich. „Súťaž mi dala nových priateľov, možnosť sa zviditeľniť a opäť som našla lásku k spevu,“ dodáva.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esther Lubadika (@nastyesthy),

Timotej Májsky

Timotej bol azda najhorúcejším kandidátom na víťaza, keďže si svojím zjavom, spevom a vystupovaním dokázal podmaniť nielen dámske publikum. Dokonca je spomedzi všetkých superstaristov na Instagrame najsledovanejším, a to aj napriek tomu, že sa mu nepodarilo dostať ani do TOP 5.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 85241 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia