Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2020, 14:30
Čas čítania 9:56
Daniel Mikolášik

Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020

Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020
OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Tlmiče na auto, nahrávacie štúdio či nový byt. Čo by si finalisti SuperStar kúpili za 75 000 €, ak by vyhrali?

Spevácka šou SuperStar je v plnom prúde, prekonáva aj niekoľkoročné rekordy sledovanosti a pred sebou máme finálové kolá, z ktorých vzíde jeden víťaz. Ten získa okrem slušne rozbehnutej speváckej kariéry aj výhru v hodnote 75 000 €.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50

SuperStar 2020 divákom ponúka mnohé zaujímavé, sympatické a pôvabné tváre s mimoriadnym talentom a špecifickými farbami hlasu. Doposiaľ o ich osude rozhodovala porota v zložení Leoš Mareš, Monika Bagárová, Marián Čekovský, Patricie Pagáčová a nekompromisný Paľo Habera.

V nasledujúcich finálových kolách však už budú rozhodovať diváci svojim hlasovaním. Skutočnej SuperStar preto nestačí, aby vedela „len“ pekne spievať. Okrem hlasu by si mali vedieť divákov získať aj vďaka ich vystupovaniu, vonkajšiemu vzhľadu či celkovému imidžu.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako bude prebiehať finále SuperStar
  • Ktorá superstaristka sa do Česka presťahovala z Konga kvôli občianskej vojne
  • Ktorá finalistka by si za výhru ako prvé kúpila nové tlmiče na auto
  • Prečo Timotej Májsky nechce vyhrať a komu by výhru doprial najviac
  • Aký romantický akt donútil Timoteja prihlásiť sa do súťaže
  • Ktorá zo superstaristiek aktuálnu karanténu nezvláda vôbec dobre a prečo
  • Ktorá finalistka na jedno ucho takmer nepočuje
Odporúčané
Toto sú finalisti tohtoročnej SuperStar. Medzi desiatku najlepších sa nedostali mnohí favoriti súťaže Toto sú finalisti tohtoročnej SuperStar. Medzi desiatku najlepších sa nedostali mnohí favoriti súťaže 17. mája 2020, 23:00

Ako bude prebiehať finále?

Za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení a bez prítomnosti divákov odvysielajú televízie Markíza a Nova v nedeľu 24. mája a 31. mája dva živé finálové prenosy, v ktorých bude desiatka finalistov bojovať o titul SuperStar 2020.


„V prvom prenose sa za sprievodu živej kapely predstaví kompletná desiatka finalistov a na základe diváckeho hlasovania päť súťažiacich s najnižším počtom hlasov šou opustí. V druhom živom prenose s názvom Superfinále vystúpi pätica postupujúcich, každý s dvomi pesničkami,“ vysvetľuje pravidlá kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

„Divácke hlasovanie sa následne pozastaví a SuperStar opustia ďalší dvaja súťažiaci s najnižším počtom hlasov. Z troch najúspešnejších sa stanú superfinalisti a divákom zaspievajú ešte raz. Jeden z nich sa potom stane SuperStar 2020,” dodáva režisér.


Produkcia a realizácia oboch živých prenosov bude prebiehať za prísnych hygienických
a bezpečnostných opatrení a bez prítomnosti publika. Súťažiaci aj porota prejdú testom na ochorenie COVID-19. Celý štáb bude mať rúška, rukavice, štíty a ďalšie zdravotnícke pomôcky. Súťažiaci, porota a kapela budú počas živého vysielania na obrazovke bez rúšok.

Finálová desiatka tohtoročnej SuperStar

Aj napriek nepriaznivým faktorom, finálové kolá napokon prebehnú a diváci si ich budú môcť užiť aspoň z pohodlia domova prostredníctvom televíznych obrazoviek. My sme sa rozhodli predstaviť ti top desiatku súťažiacich, ktorí sú v hre o titul SuperStar 2020.

Okrem toho sme jednotlivých finalistov oslovili a opýtali sa na to, ako prežívajú karanténu, či sú spokojní so svojimi predchádzajúcimi výkonmi z posledného kola SuperVýberu a s hodnotením poroty, ale aj to, čo by urobili s výhrou, keby sa stali tohtoročnými víťazmi šou.

Odporúčané
Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) 16. mája 2020, 13:53

 Esther Lubadika

Táto exotická a pôvabná mladá žena síce žije v Českej republike, no pochádza z Konga. Do Česka sa presťahovala spolu s rodičmi pre občiansku vojnu v rodnej krajine. Počas aktuálneho ročníka sa jej podarilo porotu oslniť hneď niekoľkokrát, a tak ju oprávnene poslali až do veľkého finále.

Esther má 28 rokov a spevu sa venuje odmalička. Okrem toho je však ukážková tanečnica a choreografka. Tanec považuje za obrovskú vášeň a skvelý vyjadrovací prostriedok. Esther pre Refresher prezradila, že karanténu nejako zvlášť neprežíva.

„Beriem to ako odpočinok s tým, že okrem nakupovania jedla nikam nesmiem. V podstate mi karanténa pomohla v tom, aby som sa zamyslela nad tým, čo od života chcem. Myslím si, že niekedy je fajn sa zastaviť a skúsiť žiť sám so sebou. Človek si potom uvedomí veľmi veľa vecí a zváži, čo je v živote dôležité,“ tvrdí súťažiaca.

S jej posledným výkonom je vraj spokojná. „Konečne som sa spoznávala, čo o predošlých dieloch nemôžem povedať. Teda okrem kvarteta,“ konštatuje. Keby sa jej náhodou podarilo vyhrať, údajne ešte netuší, čo by so sumou 75 000 eur robila. Vraj nie je dobrý plánovač.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esther Lubadika (@nastyesthy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esther Lubadika (@nastyesthy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esther Lubadika (@nastyesthy),

Ricci Giovanni

Napoly Talian, napoly Juhokórejčan. Narodil sa v Miláne, neskôr žil v Ríme a napokon sa s rodičmi presťahovali do Nitry. Ricci aktuálne zarezáva na STU v Bratislave. Má 22 rokov a do súťaže sa prihlásil s dlhoročnou partnerkou Martinou Koniarikovou, ktorá rovnako bojovala o postup, avšak v semifinále vypadla.

Karanténu vraj zatiaľ prežíva fajn, býva u svojej partnerky, ktorá bohužiaľ také šťastie nemala a do finále sa neprebojovala. Vraj spolu skladajú hudbu, píšu texty a pracujú na spoločnom EP. „Výhodou karantény je, že nemáme iné povinnosti,“ konštatuje. K poslednému semifinálovmu výkonu sa vyjadril, že mohol byť lepší, ale osobne je spokojný. 

„Porota ma veľmi pochválila. Boli ku mne zlatí, a za to som veľmi vďačný,“ tvrdí Ricci a k otázke, čo by urobil s výhrou 75 000 eur uviedol, že by sa určite presťahoval s partnerkou do prenájmu, kde by mali vlastné súkromie a štúdio na produkovanie hudby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

Barbora Piešová

Spočiatku šedá myška súťaže, ktorá sa však postupne začala transformovať na jednu z najväčších favoritiek na výhru. Barbora má 19 rokov a pochádza z Poruby a hudbe sa venuje už nejaký ten rôčik. Dokonca má aj vlastnú kapelu. Medzi jej záľuby patrí skladanie pesničiek a písanie textov. Vie hrať na gitare aj na klavíri.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 84675 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá finalistka by si za výhru ako prvé kúpila nové tlmiče na auto
  • Prečo Timotej Májsky nechce vyhrať a komu by výhru doprial najviac
  • Aký romantický akt donútil Timoteja prihlásiť sa do súťaže
  • Ktorá zo superstaristiek aktuálnu karanténu nezvláda vôbec dobre a prečo
  • Ktorá finalistka na jedno ucho takmer nepočuje
Domov
Zdieľať
Diskusia