Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2020, 13:03
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Mama porazenej finalistky SuperStar Diany Kovaľovej: Bola to fraška

NEWS SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Mama Diany je viazaná zmluvou, a tak sa na Facebooku k veci vyjadrila iba v krátkosti.

Talentovaná Diana Kovaľová v speváckej súťaži SuperStar skončila na úctyhodnom druhom mieste. Jej mama Jana ale podľa portálu Topky.sk na sociálnej sieti uviedla, že s výberom finálovej piesne nemuselo byť všetko v poriadku.

Odporúčané
Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé Finalisti SuperStar 2020 hodnotia šou: Timotej prial výhru Diane a Michal tvrdí, že niektoré záverečné výkony boli slabé 6. júna 2020, 14:56

Ďakujeme veľmi pekne všetkým za každý jeden hlas pre Dianku. Nemôžem napísať, čo by som chcela, pretože sme viazaní zmluvou. Bola to fraška,” tvrdila. Komentujúcich preto zaujímalo, čo svojimi slovami matka 15-ročnej Diany chcela vlastne povedať. Istá pani Sabina sa zaujímala, či si piesne vyberali súťažiaci, alebo im dopomohla produkcia. Mama Diany reagovala odpoveďou „B je správne“.

Domov
Zdieľať
Diskusia