Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
27. mája 2020 o 14:35
Čas čítania 0:49
Čoje Matej Ohrablo

Tibor Patay z Cestou necestou: Spali sme u pašeráka kokaínu, v noci som mu nechtiac rozbil stolík po mame

PODCASTY CESTOVANIE PODGAST
Uložiť Uložené

Čím viac trčíme doma, tým viac to Čojeho pri výbere svojich hostí v Podgaste ťahá do sveta. Hosťom najnovšej časti je Tibor Patay, filmár a tvorca televíznej šou Cestou necestou o jedlách v rôznych kútoch sveta.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ktoré jedlo je považované za najlepšie na svete
  • Ako je možné, že Tibor ochutnal najlepší maďarský guláš v Jeruzaleme
  • Ktoré kontroverzné juhoamerické jedlo najviac šokovalo slovenských divákov

Tibor Patay je rodený Bratislavčan, ktorý sa po kariére v televízii rozhodol vymyslieť si vlastnú šou. S Cestou necestou chodí po svete, vyhľadáva slovenských expatov žijúcich v tých najzapadnutejších končinách planéty, a potom s nimi skúma jedlo a zvyky komunít, v ktorých títo Slováci žijú. Výsledkom je tak úplne nový pohľad na jedlo, vďaka ktorému divák spozná súvislosti, aké by mu inak nenapadlo. Momentálne je vďaka koronakríze na Slovensku, čo je najdlhší čas za posledné roky, čo trávi doma.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia