Čím viac trčíme doma, tým viac to Čojeho pri výbere svojich hostí v Podgaste ťahá do sveta. Hosťom najnovšej časti je Tibor Patay, filmár a tvorca televíznej šou Cestou necestou o jedlách v rôznych kútoch sveta.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ktoré jedlo je považované za najlepšie na svete
- Ako je možné, že Tibor ochutnal najlepší maďarský guláš v Jeruzaleme
- Ktoré kontroverzné juhoamerické jedlo najviac šokovalo slovenských divákov
Tibor Patay je rodený Bratislavčan, ktorý sa po kariére v televízii rozhodol vymyslieť si vlastnú šou. S Cestou necestou chodí po svete, vyhľadáva slovenských expatov žijúcich v tých najzapadnutejších končinách planéty, a potom s nimi skúma jedlo a zvyky komunít, v ktorých títo Slováci žijú. Výsledkom je tak úplne nový pohľad na jedlo, vďaka ktorému divák spozná súvislosti, aké by mu inak nenapadlo. Momentálne je vďaka koronakríze na Slovensku, čo je najdlhší čas za posledné roky, čo trávi doma.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.