Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 18:41
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Richard Sulík: Obchody by mali byť v nedeľu po skončení pandémie otvorené

NEWS RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Richard Sulík sa odvolal na slová premiéra Igora Matoviča, ktorý ho vraj ubezpečil, že aktuálny zákaz bude platiť iba počas mimoriadnej situácie.

Keď skončí pandémia, na Slovensku by mali byť skoro všetky obchody otvorené aj v nedeľu, hovorí minister hospodárstva Richard Sulík, ktorý je zároveň podpredsedom vlády pre ekonomiku. Povedal to na tlačovom brífingu, zároveň sa odvolával na slová Igora Matoviča, s ktorým sa už vraj o tejto téme bavil. Richard Sulík je presvedčený o tom, že keď sa krajina dostane do normálnych koľají, príde aj nakupovanie v nedeľu.

„Zásadne nesúhlasím s tým, aby obchody boli zatvorené v nedeľu. Pán premiér ma ubezpečil, že budú zatvorené iba počas mimoriadneho stavu, ktorý máme. Ak ten skončí, tak padne aj tento nedeľný zákaz. Ja preto verím, že slovo premiéra SR platí,“ povedal líder strany Sloboda a Solidarita.

Domov
Zdieľať
Diskusia