Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2020 o 19:27
Čas čítania 0:44
Tímea Krauszová

IKEA dnes praskala vo švíkoch: Ľuďom zjavne uprostred pandémie dochádza nábytok

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Základná životná potreba? Nová komoda.

Snáď si sa nechystal do IKEY aj ty, pretože by si sa v radoch načakal. Podľa fotografií, ktoré na svojej facebookovej stránke zdieľa Michal Feik, boli dnes v obchodnom dome s nábytkom dlhé rady, napriek tomu, že vzhľadom na veľkosť priestorov môže naraz nakupovať až 900 ľudí.

IKEA má podobne ako potraviny vyhradené dve hodiny denne počas pracovných dní pre dôchodcov, v sobotu to však neplatí a ľudia to zjavne chceli využiť.

Minul sa im nábytok

„Počas koronakrízy sa ľuďom očividne doma minul nábytok,“ poznamenal uštipačne autor fotografií. Ten šiel do IKEY vybaviť reklamáciu, ktorú musel riešiť osobne. Podľa jeho slov sa inak dá vraj pohodlne nakúpiť aj online.

To nie je úplne pravda, viacerí v našej redakcii sme mali problém s objednávkou a niekoľkotýždňovou čakacou dobou. Kapacity má IKEA v tomto čase obmedzené a je možné, že aj preto sa ľudia rozhodli, že radšej budú čakať v radoch.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš známu slovenskú osobnosť v rúšku? KVÍZ: Spoznáš známu slovenskú osobnosť v rúšku? 9. mája 2020 o 16:25

Potom to však vyzerá, že odporúčania hygienika a sociálny odstup si dokážeme udržiavať len pod hrozbou pokuty. Snáď sa nám to nevypomstí, keďže Slovensko už chvália aj v zahraničí za spôsob, akým sa nám darí udržiavať nákazu pod kontrolou.

Domov
Zdieľať
Diskusia