Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2020, 10:06
Čas čítania 0:29
Adam Novosad

Z týchto miest pochádzajú noví pacienti nakazení koronavírusom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Z troch nových nakazených pacientov pochádzajú dvaja z rovnakého okresu.

Na Slovensku pokračuje optimistický trend. Za pondelok 27. apríla u nás evidujeme len troch nových pacientov nakazených koronavírusom, ktorý spôsobuje ochorenie Covid-19, a tak sa týmto tempom bude môcť naša ekonomika otvárať vo vopred stanovených fázach bez zbytočných komplikácií.

Odporúčané
Opäť na Slovensku pribudol minimálny počet nakazených koronavírusom, dvaja pacienti však zomreli Opäť na Slovensku pribudol minimálny počet nakazených koronavírusom, dvaja pacienti však zomreli 28. apríla 2020, 9:34

Aj tentokrát získala Televízia Markíza informácie o tom, odkiaľ pochádzajú noví nakazení pacienti. Ako informuje na svojom webe, prví dvaja pacienti by mali pochádzať z okresu Poprad, pričom by malo ísť o jedného muža a jednu ženu.

Tretí pacient pochádzajúci z okresu Trebišov, ktorý uzatvoril prírastok nakazených za včera, sa podľa informácií televízie nachádza v karanténnom centre.

Smutnou správou zostáva fakt, že za včerajšok pribudli do zoznamu dve nové obete koronavírusu. Jednou z nich je podľa Markízy klientka z Domova sociálnych služieb v Pezinku.

Domov
Zdieľať
Diskusia