Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2020, 9:12
Čas čítania 1:32
Martin Mičuda

Uniknuté patentové snímky odhaľujú príchod brutálneho hyperšportu od Porsche

Uniknuté patentové snímky odhaľujú príchod brutálneho hyperšportu od Porsche
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autovisie.nl/nieuws/gaat-porsche-met-een-nieuwe-hypercar-komen/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autovisie.nl</a>
TECH PORSCHE
Uložiť Uložené

Áno, model 918 Spyder sa dočká nástupcu a takto bude vyzerať.

Povestná svätá trojka, teda Ferrari LaFerrari, McLaren P1 a Porsche 918 Spyder sú dodnes jedny z najúchvatnejších počinov, ktoré kedy automobilový priemysel vytvoril.

Už niekoľko rokov ich ale automobilky nepredávajú, keďže sa dávno vypredali a za posledné obdobie sme mali možnosť spoznať iné, neraz ešte zaujímavejšie hyperšporty. Obzvlášť v automobilovom priemysle technológie napredujú neskutočne rýchlo.

Aj preto sa už čoraz viac hovorí o nástupcoch svätej trojky. Prvým adeptom na novú generáciu hyper auta je Porsche. Aspoň tak to naznačujú práve uniknuté zábery z patentového úradu, ktoré portál Autovisie zdieľal s informáciou, že ide o nástupcu 918 Spyder.

Domov
Zdieľať
Diskusia