Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2020, 11:21
Čas čítania 1:10
Jakub Paulík

Odtiaľto je 72 nových nakazených koronavírusom

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V akej lokalite bolo najviac prípadov?

Za včerajší deň zdravotníci vykonali 3323 testov na prítomnosť koronavírusu, 72 z nich bolo pozitívnych. Celkový počet testov s negatívnym výsledkom je 43 115. Koronavírusu na Slovensku podľahlo 12 osôb a 229 ľuďom sa podarilo vyliečiť.

Okrem počtu nových prípadov bola dnes verejnosť informovaná aj o programovom vyhlásení vlády. Premiér Igor Matovič tvrdí, že jeho vláda odmieta tolerovať akúkoľvek korupciu.

Počas nášho vládnutia sa zaväzujeme vždy hovoriť pravdu a čestne konať. K verejným financiám a štátnemu majetku budeme pristupovať ako dobrí hospodári a nebudeme tolerovať žiadnu korupciu. Zabezpečíme dôslednú rovnosť pred zákonom a budeme konať tak, aby sme výrazne zvýšili dôveru ľudí v štát a ľudí, ktorí ho reprezentujú,“ píše sa v programovom vyhlásení.

Odporúčané
Po koronavíruse chcem cestovať po Taliansku, hovorí Eva, ktorá tam žije už 15 rokov. Slováci by mali urobiť to isté (Rozhovor) Po koronavíruse chcem cestovať po Taliansku, hovorí Eva, ktorá tam žije už 15 rokov. Slováci by mali urobiť to isté (Rozhovor) 8. apríla 2020, 8:50
Podrobnosti o nových nakazených:

Muž, 33 rokov, Bratislava
 
Žena, 44 rokov, Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia