Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. apríla 2020, 18:17
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Rapová scéna ožila beefmi, zapojili sa Ego, Rytmus, Strapo aj Separ. Mladí vraj kopírujú a rýchly rap už nie je v móde

HUDBA EGO RYTMUS SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

Najprv prišli obvinenia na Porsche Boya, Ego však veľmi rýchlo odvrátil pozornosť úplne inde.

Raperi v karanténe aktuálne pritiahli pozornosť na svoje sociálne siete vďaka hneď niekoľkým paralelným beefom, v ktorých sú hlavnými aktérmi reprezentanti pomyselnej novej vlny, ale aj stabilné piliere domácej hudby. Všetko začalo vydaním Porsche Boyovho EP, na ktorom sa údajne nachádzajú aj skladby inšpirované zahraničím. Mladý raper sa pokúsil brániť screenshotmi, ktorými chcel dokázať, že svoju verziu údajne ukradnutej skladby nahral skôr, čo sa mu v konečnom dôsledku stalo osudným, pretože Smart zverejnil dôkaz, že to bolo opačne. 

Už tu sa vyjadrili aj ďalší členovia DMS, ktorým dlhodobo prekáža, akým spôsobom mladší kolegovia pristupujú k tvorbe. Nie je pre to pre nikoho prekvapením, že mali k téme údajného kradnutia hudby čo povedať. 

Aby toho nebolo málo, ozval sa Ego, ten sa však paradoxne vyjadroval kriticky na Bitmana, ktorý sa zapojil do Godzilla Challange, aby ukázal svoju schopnosť rýchleho rapovania. Člen Kontrafaktu venoval Bitmanovi hneď niekoľko instagamových príbehov, kde mu odkázal, že rapovať rýchlo nie je umenie, práve naopak. Dokonca naznačoval, že si Bitman mohol nahrávku zrýchliť v programe. Aj k tejto situácii sa vyjadrili ďalší interpreti, menovite Strapo, Separ aj Rytmus. 

To najdôležitejšie z uplynulých dvoch dní si môžeš pozrieť v najnovších Freshnews, beefy si však na drobné rozoberieme už čoskoro, ak si teda čokoľvek zmeškal, nezúfaj. 

Odporúčané
Žijeme z úspor, slabší neprežijú, hovoria slovenskí tatéri. Niektorí našli spôsob, ako zarábať aj počas pandémie Žijeme z úspor, slabší neprežijú, hovoria slovenskí tatéri. Niektorí našli spôsob, ako zarábať aj počas pandémie 12. apríla 2020, 10:33
Domov
Zdieľať
Diskusia