Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2020, 20:22
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

6ix9ine sa na Instagrame pýta, prečo ho všetci nazývajú udavačom. Dostal chuť na pho s Yakshom

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi sa už rozbieha aj keď ešte oficiálne nezverejnil žiadnu fotku, začína zmenou popisu na Instagrame a profilovej fotky.

6ix9ine vždy vedel, ako robiť marketing, vďaka ktorému v konečnom dôsledku dostal svoju hudbu medzi ľudí za veľmi krátky čas. Už teraz je jasné, že je len otázkou času, kedy sa naplno rozbehne, aj keď zároveň predpokladáme, že nebude v jeho záujme vyvolávať zbytočné konflikty.

Zatiaľ síce nepridal žiadnu fotografiu, už si však stihol zmeniť popis profilu na svojom 15-miliónovom Instagrame, kde sa verejnosti pýta, prečo ho všetci nazývajú udavačom. Samozrejme, satirickým spôsobom sa tvári, že mu niečo mohlo ujsť. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

Zároveň si zmenil aj profilovú fotku. Na tej aktuálnej je animovaná postava s dúhovými vlasmi oblečená v známom väzenskom obleku oranžovej farby. Sedí v pasci na myši a užíva si syr, čo je symbolika, ktorú by sme si mohli vysvetliť rôznymi spôsobmi. Len pred pár dňami sa ozval aj v komentároch, keď ako dobrovoľník chcel pomôcť starostovi Los Angeles udávať tých, ktorí porušujú karanténu. 

6ix9ine sa na Instagrame pýta, prečo ho všetci nazývajú udavačom. Dostal chuť na pho s Yakshom

6ix9ine je už v kontake aj so Slovenskom. Yaksha zverejnil časť ich konverzácie, v ktorej mu raper píše, že mu chýba a má chuť na pho. Šéf F*CK THEM opakovane rozprával príbeh o tom, ako Tekashi po príchode do Bratislavy chcel ísť na polievku na Miletičku. Reflektoval tak jeho skromnosť, ktorá mu snáď zostane aj v najbližších mesiacoch. 

Ešte do 2. augusta bude musieť 6ix9ine zostať v domácom väzení so sledovacím náramkom na nohe, potom ho oficiálne prepustia. Z väzenia sa dostal na žiadosť svojho právnika, ktorý vzhľadom na pandémiu požadoval prepustenie Tekashiho, keďže patrí do rizikovej skupiny ako astmatik. 6ix9ine si mal celkovo odsedieť len 2 roky. Trest mu skrátili za to, že pomohol federálnej polícii udať nebezpečný gang Nine Trey. 

6ix9ine sa na Instagrame pýta, prečo ho všetci nazývajú udavačom. Dostal chuť na pho s Yakshom
Domov
Zdieľať
Diskusia