Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2020, 22:24
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

6ix9ine je späť na Instagrame a trolluje. Chce pomôcť udať všetkých, ktorí porušujú karanténu počas pandémie

OSOBNOSTI 6IX9INE
Uložiť Uložené

Netrvalo dlho a populárny raper sa prihlásil o slovo na sociálnej sieti.

6ix9ine je späť „na slobode“ a podľa očakávaní využíva svoj návrat na Instagram. Príspevok ani príbeh zatiaľ nepridal, už však zverejnil prvý komentár od uväznenia, v ktorom neostal svojej povesti nič dlžný. V trollovaní síce pokračuje aj ďalej, v skutočnosti si však v tomto prípade uťahuje sám zo seba. Reagoval totiž na titulok týkajúci sa aktuálnych nariadení úradov, ktoré obmedzili otvorenie obchodov. 

Starosta Los Angeles žiada, aby obyvatelia krajiny nahlasovali každého, kto nerešpektuje pravidlá, a tak Tekashi využil možnosť, aby naložil sám sebe. Komentárom odkazuje na fakt, že k výrazne zníženému trestu sa dostal práve tak, že udal polícii iných ľudí. Tento vtip ocenilo za necelý deň viac ako 200-tisíc jeho fanúšikov. 

Odporúčané
5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 5 dôležitých otázok o Tekashim po prepustení: Môže ísť na Instagram? Je v ohrození života? Čaká ho program na ochranu svedkov? 3. apríla 2020, 10:26

Populárneho rapera čakajú najbližšie mesiace v domácom väzení so sledovacím náramkom na nohe. Oficiálne sa jeho trest skončí 2. augusta, z federálnej väznice ho však prepustili, pretože sa tam rozšíril koronavírus a Tekashi ako astmatik patrí do ohrozenej skupiny. Zároveň bol vzorným väzňom, ktorý pomáhal FBI dostať za mreže celý nebezpečný gang.

Čoskoro Tekashi s veľkou pravdepodobnosťou predstaví aj novú tvorbu, zatiaľ však nie je zrejmé, ako bude postupovať. Vzhľadom na výhodnú 10-miliónovú zmluvu je však aj v jeho záujme ďalej tvoriť. 

6ix9ine je späť na Instagrame a trolluje. Chce pomôcť udať všetkých, ktorí porušujú karanténu počas pandémie
Domov
Zdieľať
Diskusia