Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2020, 19:18
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

Britney Spears tvrdí, že zabehla 100 metrov za menej ako 6 sekúnd, teda oveľa rýchlejšie než svetový rekordér Usain Bolt

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

So svojím výkonom sa pochválila na Instagrame.

Popová princezná Britney Spears sa na svojom Instagrame pochválila výkonom, ktorý by jej závidel nejeden profesionálny atlét. Vraj zabehla 100 metrov za neuveriteľných 5,97 sekúnd. Nie sme si istí, čo to znamená, no možno by jej mohli dovoliť behať na olympiáde, aj tak ju posunuli na budúci rok...

Rýchlejšia než Bolt?

Usain Bolt drží svetový rekord v šprinte na 100 metrov, ktorý vytvoril v roku 2009. Zabehol ho za 9,58 sekúnd. Ženský rekord na svete drží Američanka Florence Griffithová-Joynerová, ktorú od roku 1988 nikto neprelomil... až doteraz. Tak to aspoň tvrdí populárna speváčka, ktorá sa na svojom Instagrame pochválila neuveriteľným číslom 5,97 sekúnd.

Zabehla som svoju prvú päťku, píše v príspevku so screenshotom svojich stopiek. Pridala aj inšpiratívnu myšlienku, že kľúčom k úspechu je prekonávanie vlastného strachu. Iste, Britney, ale aj tak by sme radi videli video so stopážou 5,97 sekúnd, na ktorom tých sto metrov zabehneš. Len tak, pre istotu.

Britney Spears tvrdí, že zabehla 100 metrov za menej ako 6 sekúnd, rýchlejšie než svetový rekordér Usain Bolt
Zdroj: Instagram / Britney Spears

Samozrejme, o deň neskôr Britney pôvodný príspevok vymazala a nahradila novým. V ňom tvrdí, že „samozrejme som o tom, že som zabehla sto metrov za 5,97 sekúnd žartovala.“ Svojim sledovateľom pripomenula, že svetovým rekordérom je Bolt.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Domov
Zdieľať
Diskusia