Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 17:45
Čas čítania 0:32
Vl Mi

Už aj v Martine je pacient s koronavírusom, Pellegrini potvrdil na Slovensku 7 nakazených ľudí

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Pacientov s koronavírusom pribúda.

Len nedávno televízia Markíza informovala, že v Košiciach leží v nemocnici 26-ročný muž s koronavírusom, pracuje v US Steel. Teraz televízia informuje o tom, že je koronavírus aj v Martine. 

V Univerzitnej nemocnici na Klinike infektológie a cestovnej medicíny leží 34-ročná žena, údajne sa vrátila z Prahy.

Odporúčané
Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini Záznam: Počet Slovákov nakazených koronavírusom stúpol na 7, tvrdí dosluhujúci minister zdravotníctva Pellegrini 9. marca 2020, 6:22

Situáciu o víruse z Číny monitorujeme celý deň naživo, všetky dôležité informácie nájdeš v našom článku na webe. 

Počet pacientov nakazených na Slovensku teda stúpol na sedem. Po pondelkovom zasadnutí krízového štábu to potvrdil dosluhujúci premiér Peter Pellegrini. Potvrdil, že počas zasadnutia štábu pribudli dva nové potvrdené prípady, a to v Martine a Košiciach.

Doplnil ešte, že pre všetky ústredné orgány štátnej správy, miestnej samosprávy a verejnej správy platí na 14 dní zákaz organizovania akýchkoľvek verejných športových či kultúrnych podujatí.  Pre nový koronavírus budú tiež od utorka (10. 3.) preventívne kontroly na všetkých hraničných priechodoch na Slovensku.

Odporúčané
Nový prípad koronavíru v Košiciach. Je ním 26-ročný zamestnanec US Steel Nový prípad koronavíru v Košiciach. Je ním 26-ročný zamestnanec US Steel 9. marca 2020, 15:58
Domov
Zdieľať
Diskusia