Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2020, 14:42
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Kvôli drogám vraj NAKA zadržala pracovníka ministerstva spravodlivosti, vyššia súdna úradníčka s kokaínom nebola jediná

NEWS DROGY KOKAÍN NAKA
Uložiť Uložené

Dcéra známeho prokurátora pravdepodobne nie je jedinou zadržanou.

Pred niekoľkými dňami NAKA zadržala vyššiu súdnu úradníčku v Bratislave s kokaínom za 20-tisíc eur. Išlo o celoslovenskú akciu, v rámci ktorej príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahovali v Bratislave, v Nitre a na Záhorí.  Polícia na sociálnej sieti ukázala tiež snímky zaistených drog, pričom okrem sušiny pripomínajúcej marihuanu zverejnila fotku bielej kryštalickej látky. 

Portál Plus 7 dní akuálne informuje, že podľa jeho zistení by mal byť medzi zadržanými aj pracovník ministerstva spravodlivosti. Podľa zdrojov Plus 7 dní ide o Jozefa H. pracujúceho na odbore hospodárskej správy a verejného obstarávania. 

Odporúčané
NAKA zadržala vyššiu súdnu úradníčku v Bratislave s kokaínom za 20-tisíc eur NAKA zadržala vyššiu súdnu úradníčku v Bratislave s kokaínom za 20-tisíc eur 5. marca 2020, 13:40

Keďže sa ministerstvo v posledných dňoch sťahovalo do novej budovy v Bratislave, práve zásah NAKA podľa Plus 7 dní skomplikoval proces a riešiť ho vraj musel aj samotný dosluhujúci minister Gábor Gál.   

Medzi zadržanými je aj Veronika Šumichrastová – dcéra známeho prokurátora Tibora Šumichrasta. Políca pri nej mala nájsť kokaín v hodnote 20-tisíc eur, informáciu priniesol Denník N. Zatiaľ však látky skúma expertízny ústav. 

Domov
Zdieľať
Diskusia