Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 10:13
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

Brazílčan Neymar predviedol úsmevnú prihrávku zadkom, internet sa na netradičnej asistencii zabáva

ŠPORT NEYMAR PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Počas ligového pohára sme mali možnosť vidieť skutočne bizarnú parádičku.

Vo včerajšom zápase francúzskeho pohára medzi klubmi Paris Saint-Germain FCStade Reims došlo k pravdepodobne najvtipnejšej prihrávke sezóny. Postaral sa o ňu 27-ročný brazílsky útočník Neymar. Ten je síce známy svojou technikou, tentokrát mu však k nahratiu lopty dopomohol zadok.

Ako informuje Sportbible, internet sa zabáva na pomerne bizarnej a nečakanej asistencii Brazílčana, ktorý pri prihrávke vystrčil zadok a nasmeroval tak loptu svojmu spoluhráčovi. Útočníka lídra francúzskej ligy fanúšikovia na sociálnych sieťach za jeho zákrok vyzdvihujú do nebies.

Odporúčané
Ronaldo a Dybala sa od radosti z gólu chceli objať, náhodou sa miesto toho pobozkali Ronaldo a Dybala sa od radosti z gólu chceli objať, náhodou sa miesto toho pobozkali 21. januára 2020, 15:26

„Neymar ponížil súpera svojou prihrávkou zadkom. Áno, počuli ste správne! Skur**ená prihrávka zadkom,“ píše jeden z užívateľov Twitteru. Pridávajú sa aj ďalší, ktorí ho za jeho výkon obdivujú.

Aj napriek tomu, že Paríž hral vonku, na súperovom štadióne dokázal zvíťaziť pomerne jednoznačne 3:0.

Domov
Zdieľať
Diskusia