Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2020, 8:04
Čas čítania 0:23
Jakub Paulík

Slovák v Kežmarku dobodal troch cudzincov, jeden z nich zomrel

NEWS VRAŽDA
Uložiť Uložené

Policajní príslušníci už muža zaistili.

Vo včerajších podvečerných hodinách sa v Kežmaku odohrala vražda. Podľa polície na mieste zomrel jeden muž a ďalšia dvojica bola zranená. Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy.

Pre TASR Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR konkretizoval, že zavraždeným mužom bol cudzinec a zranená dvojica mala mať 44 a 38 rokov. Oboch na mieste našli s otvoreným poranením hrudníka a následne ich odviezli do nemocnice v Poprade.

Ako informovala TV JOJ, vrahom mal byť Slovák, ktorý na mieste usmrtil nájomcu penziónu a dvoch Ukrajincov. Po incidente ušiel, polícia ho ale pred 8. hodinou našťastie zadržala.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07
Domov
Zdieľať
Diskusia