Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2019, 17:42
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Umelecké diela prenesené do spoločnej kolekcie múzea v Louvre a Off-White

Umelecké diela prenesené do spoločnej kolekcie múzea v Louvre a Off-White
Zdroj: Off-White
MÓDA
Uložiť Uložené

Virgil Abloh neprestáva posúvať levely ani pod záštitou svojej vlastnej značky.

Architektúra, sochárstvo či maľby sú často najväčšou inšpiráciou pri tvorbe nových kolekcií známych módnych návrhárov a Virgil Abloh nie je výnimkou. Značka Off-White už v rámci svojich prvých kúskov totiž ľuďom ponúkala reprodukcie obrazov od Caravaggia alebo Leonarda da Vinciho.

Odporúčané
Športová klasika, ale aj elegancia. Zimný výpredaj vo Footshope dostane každého      Športová klasika, ale aj elegancia. Zimný výpredaj vo Footshope dostane každého 30. decembra 2019, 9:37

Koncom roku 2019 sa tak dočkal obrovskej pocty, keďže v spolupráci s múzeom v parížskom Louvre vydáva spoločnú streetwear kolekciu. Vytvorená pritom bola za účelom pripomenutia si 500. výročia od úmrtia majstra da Vinciho a musíme uznať, že ide o nielen veľmi pekné gesto, ale aj o podarenú módnu záležitosť. Milovníci zväčša renesančných diel sa tak môžu tešiť na klasické mikiny či tričká s logom Off-White doplnené o potlače  a rovnako tak aj rôznorodé doplnky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia