Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2019, 19:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V obci Zlaté objavili zhorené telo a auto

NEWS
Uložiť Uložené

Prípadom sa už zaoberá polícia.

Na poľnej ceste v obci Zlaté pri Bardejove počas dnešného rána našli zhorené auto, vedľa ktorého ležalo zhorené telo muža. Ako informuje TV Markíza, zosnulým je 57-ročný Imrich, ktorý pracoval na miestnom obecnom úrade. Na budove aktuálne preto veje čierna vlajka.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53

Imricha hľadali už odvčera, kedy sa mal vybrať na cintorín. Nie je však isté, kam ďalej smeroval so svojím autom. Ľudia zavolali k požiaru hasičov, no kým dorazili na miesto, nebolo čo hasiť. Okrem zhoreného vozidla však blízko neho našli telo nebohého Imricha. Bližšie informácie o tom, ako sa celá tragická udalosť odohrala, sa pokúsi odhaliť vyšetrovateľ. Ten už na veci pracuje.

Odporúčané
Potláčanie vlastnej sexuality vyústilo do vražedných sklonov. Zdravotná sestra zabila osem seniorov, vraždy jej prinášali úľavu Potláčanie vlastnej sexuality vyústilo do vražedných sklonov. Zdravotná sestra zabila osem seniorov, vraždy jej prinášali úľavu 27. decembra 2019, 9:33
Domov
Zdieľať
Diskusia