Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2019, 14:34
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Policajti v Bratislavskom kraji si počas sviatkov vôbec neoddýchli: Riešili pokus o samovraždu, tragickú nehodu či bitku v krčme

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Veríme, že tvoje sviatky boli pokojnejšie.

Vianočné sviatky sa pre policajtov v Bratislavskom kraji nezaobišli bez zásahov, ako aj píšu na svojom Facebooku. Rušno bolo každý jeden deň: policajti zasahovali pri pokuse o samovraždu, pri dopravnej nehode a aj pri bitke v krčme. Nechýbal ani podgurážený vodič na diaľnici, ktorý šiel rýchlejšie, než by mal.

Rušné policajné Vianoce

Na Štedrý deň vyslali niekoľko hliadok spolu s policajným vyjednávačom do Stupavy, kde sa v pivnici zatvoril muž. Chcel si vziať život, mal so sebou strelnú zbraň.  Našťastie sa však nič nestalo. „Ešte pred príchodom policajného vyjednávača sa podarilo Pohotovostnej motorizovanej jednotke muža od tohto skutku odhovoriť,“ píše polícia na sociálnej sieti. Muž napokon policajtom otvoril, tí ho odovzdali záchranke.

Domov
Zdieľať
Diskusia